1497875985289.jpg

Pe 22 iunie, începând cu 20:00, în incinta localului THE YORK PUB (str. Bănulescu-Bodoni, 45), YOUBESC CREATIVE INSTITUTE organizează Stand Up show și concert acustic „Humor Vibes” – o prestație artistică, care combină umorul băieților de la „STAND UP MD” și muzica live cu o voce caldă, feminină, a artistei OLA TABU (Karizma).

Tema concertului – bărbați și femei. Cine are mai multe probleme? Cum să ne înțelegem unii pe alții? Glumim pe seama specificului ambelor sexe și pătrundem în sentimente prin cântec.

Evenimentul e constituit din două părți: va începe cu prestația flăcăilor de la „Stand Up MD”. Necenzurat, fără timiditate și cu maximă autoironie, ei povestesc, în limba rusă, despre specificul vieții contemporane al tinerilor şi adulţilor în care se pot regăsi toți.

Seara va continua pe ritmurile concertul acustic al artistei OLA TABU.

*Ola Tabu este noul proiect al artistei Karizma şi YOUBESC CREATIVE INSTITUTE. La fiecare prestaţie, Ola TABU încântă publicul până la fiori. Extrem de sinceră, OLA discută cu publicul, trăieşte pe scenă emoţiile şi le transmite spectatorilor chiar şi din ultimele rânduri ale sălii. 

Intrarea – 80 lei
Intrarea + loc la masă – 120 lei.
Bilete găsiţi pe iTicket. Numărul biletelor este limitat.

De menționat că este primul eveniment organizat de studenta AMTAP, Facultatea Culturologie – Olga Vozian, evenimentul presupunând teza ei de licență.

Preluat de la: Zugo.md