serena-williams-award-1024-1-e1483107732106.jpg
Serena Williams, regina tenisului feminin, se va căsători cu Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii rețelei de socializare Reddit, a dezvăluit ea joi, relatează Agerpres.

Williams și-a anunțat logodna pe contul său de Reddit, într-o formă mai degrabă poetică: “Cu un genunchi în pământ, el a rostit patru cuvinte, iar eu am răspuns ‘da’”.

“Am ajuns acasă, puțin cam târziu. Cineva îmi pregătise o geantă și ne aștepta o caleașcă. Destinația: Roma… înapoi în locul în care stelele noastre au intrat pentru prima dată în coliziune”, a mai scris jucătoarea de tenis. Potrivit DPA, aici omul de afaceri a cerut-o în căsătorie pe Serena Williams. Scena s-a petrecut la aceeași masă la care cei doi au stat când s-au cunoscut.

Viitorul soț a publicat ceea ce a a scris jucătoarea de tenis și un desen în care este reprezentat cu un genunchi în pământ, iar apoi comentariul: “Ea a spus ‘da’”. Data nunții nu a fost anunțată.

În vârstă de 35 de ani, Serena Williams a câștigat în cariera sa 71 de titluri WTA, dintre care 22 de Grand Slam, dintre care ultimul la Wimbledon în vară. Actualul număr doi mondial a acumulat peste 81 de milioane de dolari în câștiguri de la debutul său în circuitul mondial de tenis în 1997.

Serena a fost detronată de pe primul loc al clasamentului feminin de Angelique Kerber în septembrie 2016, după ce a ocupat această poziție timp de 186 de săptămâni consecutiv.

În vârstă de 33 de ani, Ohanian este director general al Reddit și a lansat mai multe site-uri de internet. Potrivit DPA, cei doi au o relație din 2015, dar au fost discreți în ceea privește legătura lor.

20151008125633-alexis-ohanian-reddit

Preluat de la: Diez.md