1487851205567.jpg

Teatrul Geneza Art prezintă, pe 2 martie, un remake al spectacolului „Scaunele” de Eugene Ionesco, abordând o viziune nouă a spectacolului care s-a bucurat de cele mai înalte nominalizări și premii la Gala Premiilor UNITEM 2014.

Din 2 martie, piesa de teatru se va numi „E timpul tău”. Noul concept presupune o reabordare a ideii textului ionescian, o remodelare a imaginii spectacolului, iar dacă inițial în piesă jucau doi actori, acum a fost insituită toată trupa teatrului:

Gheorghe Pietraru
Daniela Burlaca
Nicu Țurcanu
Cristian Perepeliuc
Iurie Gologan
Mihai Bordian
Dragoș Hioară
Nicu Cupcea
Ana-Sia Cărăuș
Diana Ladic
Doina Țoșca

„E timpul tău” este o dramă/ comedie despre iluzii deșarte într-o lume morbidă, unde realitatea este un nume pe care îl dăm dezamăgirilor noastre.  

„Acest spectacol îmi permite să abordez o gamă extinsă de aspecte existențiale, balansînd între realitate și ficțiune, adevăr și minciună, comoditate și disconfort, trecut, prezent și continuitate. Aripile sunt pentru zbor.”, spune Daniela Burlaca, regizor al spectacolului.

Spectacolele „Geneza Art” încep la ora 18:30, prețul unui bilet este 100 de lei și îl puteți rezerva la numărul 0691 32 746. Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook a teatrului sau a evenimentului.

Preluat de la: Zugo.md