14-feb.jpg

Când ai spus ultima dată „te iubesc”? Viața e prea scurtă pentru a ezita s-o repeți. Îndrăznește să-ți exprimi emoțiile într-un mod simplu și sincer cu un buchet de flori.

În luna dragostei, amintește-i mamei, soției, iubitei, surorii sau prietenei tale cât de mult înseamnă pentru tine. Secret Flowers te ajută să-ți surprinzi femeia dragă cu florile preferate.

Fie că alegi bujori, lalele, crizanteme, eustomii, cutii cu flori, buchete de 101 trandafiri sau o combinație mai deosebită, la noi vei găsi mereu flori proaspete și parfumate – gata să transmită exact ceea ce simți.

Iar dacă îți dorești ceva mai mult, adaugă o compoziție inedită de baloane cu heliu. Acestea, precum florile, nu dăunează mediului, pentru că baloanele sunt confecționate din latex natural, 100% biodegradabile.

Cu secretflowers.md și SuperBaloane.md distanța nu este un impediment. Chiar dacă ești departe, companiile te ajută să organizezi surpriza prin livrare la domiciliu, la orice oră, 24/7, și în orice colț al țării. Mai mult decât atât, pentru ca gestul tău să devină memorabil, livrarea va fi asigurată de un domn elegant, la costum, care va înmâna și o felicitare personalizată, în care poți adăuga cuvintele tale de dragoste.

De plată nu-ți fă griji. Ai posibilitatea de a achita comanda direct pe site-ul nostru, indiferent de colțul lumii în care te afli. Simplu, rapid și sigur, astfel încât să te poți concentra pe bucuria pe care vrei să i-o aduci persoanei iubite.

De 14 februarie, alege să spui „Te iubesc” într-un mod special, cu florile și compozițiile de baloane care vor crea un moment magic.

Plasează o comandă în prealabil la numărul de telefon +37379021043, și fii sigur(ă) că surpriza ajunge la destinație în momentul potrivit.

P.S. „Te iubesc” se potrivește perfect cu un buchet de flori nu doar de Valentine’s Day, ci oricând simți tu.

Preluat de la: diez.md