martina-meola.jpg

Un concert și un bal de caritate vor fi organizate în luna mai la Chișinău. Fondurile colectate vor fi folosite pentru a asigura servicii de îngrijire paliativă de înaltă calitate pentru copii. La ambele evenimente va participa o tânără pianistă de 11 ani din Moldova, Martina Meola.

Martina Meola s-a născut la Milano și a început să cânte la pian de la șase ani. Studiile le-a făcut în Republica Moldova la Școala de Arte „Alexei Stârcea” din Chișinău. Martina este câștigătoarea a mai multor concursuri și concerte atât în Moldova, cât și în străinătate, inclusiv cele cu caracter umanitar. Tânăra este și finalista emisiunii „Românii au Talent”.

În iunie 2022, la vârsta de nouă ani, a plecat în Italia, unde a fost admisă la cursul special rezervat „Tinerilor Talente”, la Conservatorul „Giuseppe Verdi” din Milano.

Balul de caritate va avea loc în data de 24 mai, ora 18.00 la Capitoles Park (str. Melestiu, nr. 13a), iar taxa de participare este de 2 000 de lei. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon: 060 79 40 79.

Concertul de caritate va avea loc în datat de 26 mai, ora 16.00 la Sala cu Orgă (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 81). Biletele pot fi achiziționate de la iTicket, de la Casa de bilete a Sălii cu Orgă sau de la sediul Hospice Angelus Moldova (str. Mihai Eminescu, nr. 42). Evenimentele sunt organizate de Hospice Angelus Moldova.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md