DSC_2748-1.jpg
Din 6 iulie tabără de vară Tekwill Academy Kids își redeschide ușile, în regim online. Aici, tinerii cu vârstele cuprinse între 7 și 16 ani, vor învăța programare, robotică, matematică distractivă, vor învăța să creeze propriile personaje animate. Mai mult decât atât, vor putea îmbrățișa cele mai actuale tendințe digitale: design grafic, videoblogging și crearea aplicațiilor mobile, toate acestea fiind concentrate într-o singură serie de cursuri în regim online. 

Mentorii profesioniști vor ghida micii exploratori spre cunoașterea unor tehnologii inovative și captivante, utilizând metode de predare adaptate vârstei și intereselor copiilor. Structura orelor se bazează pe explicații și demonstrații cu exemple ultra interesante, iar gama variată de tematici, inclusiv și realitatea virtuală, le va trezi micuților o poftă aprinsă de a cunoaște mai multe și de a crea.

Programul de studii este conceput astfel, încât să țină copilașul tău în suspans pe toată durata orelor. Cum este posibil? E foarte simplu – în program au fost incluse cele mai utile, populare și atractive discipline, iar adițional participanții vor profita și de ore de engleză, care îi vor ajuta să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare.

Astfel, în perioada 6-17 iulie începe TABĂRA „MATEMATICA DISTRACTIVĂ– o tabără excepțională în cadrul căreia copiii vor studia matematica într-o formă absolut deosebită. Este destinată copiilor ingenioși de 8-10 ani.

LEGO Star Wars – o tabără tehnologizată de robotică, destinată picilor de 7-9 ani, pasionați de explorarea fenomenelor naturii, ingineriei, fizicii prin intermediul tehnologiei, se lansează pe 6-17 iulie.

ARDUINO – Împreună cu adolescenții de 13-15 ani, mentorii vor conecta robotica și electronica pentru a proiecta diverse mecanisme, de la sisteme de semnalizare până la roboți, utilizând aplicația Arduino IDE. Este deschisă în perioada 6-17 iulie.

VIDEO BLOGGING – Adolescenții de 11-14 ani, în perioda 20-31 iulie, vor avea posibilitatea să creeze conținuturi video utile, personalizate, să le publice pe platforma YouTube și să determine un plan de promovare a acestora. 

GRAPHIC DESIGN – este un curs destinat adolescenților de 12-16 ani, pasionați de fotografie, imagini creative și editare avansată de imagini. Se va desfășura în perioada 6-17 iulie.

WEB MASTER – curs desfășurat din 20-31 iulie, pentru adolescenți de 12-16 ani, interesați de programare. Ei vor elabora un site (landing page) cu conținut bazat pe domeniul de interes propriu.

Durata taberei este de o săptămână și costă 1 400 de lei.

Pentru mai multe detalii, accesează tabere.tekwill.md sau contactează-ne la numărul de telefon 079744448 și e-mail: [email protected] sau [email protected].

Preluat de la: diez.md