1_SUSHI_HORIZONTAL.jpg

Glovo sărbătorește Ziua Internațională a celui mai popular fel de bucate asiatic, Sushi! Începând cu data de 17 iunie utilizatorii Glovo vor avea parte de un adevărat festin în cadrul „Sushi Week”, unde partenerii Sushi de top vor veni timp de o săptămână cu oferte speciale de până la 30 % reducere sau livrare gratuită. 

„Săptămâna Sushi pentru Glovo nu este doar o bifă în calendarul de promoții, noi chiar ne dorim să-i delectăm pe utilizatorii noștri cu experiențe frumoase și să le oferim oportunitatea de a degusta tot ce e mai bun în materie de preparate cu specific asiatic, mai exact, în materie de Sushi. De altfel, pe Glovo, Sushi e produsul calificat pe locul 3 în topul preferințelor,  iar, în prezent, în toata lumea, există peste 61 000 de restaurante care servesc exclusiv Sushi. Așa că acest produs este un favorit al preferințelor culinare și le dorim tuturor utilizatorilor Glovo poftă bună la prețuri și mai bune!”- spune Dorin Rîșcanu, director comercial Glovo Moldova.

Republica Moldova se află în top 5 la nivel global în ceea ce privește interesul și consumul de Sushi, iar cel mai mare număr de comenzi de Sushi în ultimele 12 luni a fost livrat pe 8 martie. De Ziua Femeii, pe platforma Glovo din Moldova, s-au făcut 132 de comenzi de Sushi, ceea ce înseamnă că au ajuns la destinație peste cinci comenzi pe oră. Și de Sf. Valentin, la 14 februarie, vestitul deliciu japonez a fost la mare căutare. 

De regulă, pe Glovo, ora de vârf pentru Sushi este 19.00, aceasta fiind mâncarea preferată a moldovenilor pentru cină. Cea mai mare poftă de Sushi se atestă primăvara, în special, în martie iar în timpul săptămânii utilizatorii Glovo din Moldova preferă să comande Sushi în zilele de weekend, de vineri până duminică. 16 % dintre comenzile săptămânale de Sushi sunt livrate vineri, iar 47 % – în perioada întregului weekend.    

Printre utilizatorii Glovo din Moldova cu poftă mare de Sushi există și campioni. Astfel, utilizatorul care a făcut cel mai mare număr de comenzi de Sushi în ultimele 12 luni – tocmai 45! – este un locuitor al Capitalei, iar cea mai scumpă comandă de Sushi a costat 1 680 MDL.

Top 5 cele mai consumate tipuri de Sushi în Moldova sunt Maki, Nigiri și Gunkan, iar cele trei produse de top preferate de amatorii de Sushi sunt Maki somon, Maki ton și Maki castravete. De Ziua Internațională a Sushi, platforma Glovo le dorește tuturor utilizatorilor săi să profite din plin de promoții timp de o săptămână întreagă și le amintește că Sushi nu este doar unul dintre cele mai populare feluri de mâncare din lume, ci și unul dintre cele mai sănătoase: este hipocaloric  și bogat în proteine, vitamine și acizi grași.

Despre Glovo:

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii și supermarketuri, farmacii și magazine de vânzare cu amănuntul. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 23 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Preluat de la: diez.md