vladuta-a-nascut.jpg

Zi importantă pentru Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus! Solista de muzică populară a devenit mămică pentru a doua oară. Pe rețelele de socializare, Adi Rus a dat vestea cea mare și a publicat primele imagini de la maternitate. 

Vlăduța Lupău a născut al doilea copil! Solista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. La scurt timp de la naștere, ea a postat pe social media și primele imagini cu bebelușul. În plus, artista a dezvăluit și numele ales pentru noul membru al familiei. Numele celui mic a fost ales tot din Biblie!

„ISAIA! Bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră. Să știi ca te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru ca Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi ca totul e cu voia Lui”, a transmis Vlăduța Lupău.

Primul care a dat vestea cea mare a fost soțul ei, Adi Rus: „Sunt cel mai bogat om de pământ! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit. De azi, dragostea nu se împarte, ci se înmulțește. Isaia, Iair, Vlăduța Lupău, vă iubesc câte zile o să am!”, a fost mesajul transmis de Adi Rus, pe contul lui de Instagram.

În ianuarie 2021, Vlăduța Lupău a trecut printr-o operație de endometrioză, o afecțiune care cauzează infertilitate. La câteva luni, ea anunța că a rămas însărcinată pe cale naturală.

„Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii. Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil, sau nu poți să cumperi sănătate”, declara Vlăduța Lupău, în trecut.

Sursa foto: instagram Vlăduța Lupău

Preluat de la: csid.ro