Summitul GPeC Republica Moldova revine cu o nouă ediție! Timp de o zi, participanții vor avea acces la conferințe despre comerțul electronic și marketingul digital, vor vizita o expoziție și vor participa la sesiuni de networking alături de unii dintre cei mai buni specialiști internaționali și locali.

Evenimentul se va desfășura în data de 20 iunie cu începere de la ora 8.0. Summitul este găzduit de hotelul Radisson Blu Leogrand, situat pe strada Mitropolit Varlaam 77 din Chișinău. Agenda integrală a summitului poate fi accesată aici.

Participanții vor avea parte de conferințe despre tot ce este actual în e-commerce și în marketingul online. De asemenea, la sfârșitul evenimentului urmează să aibă loc o întâlnire cu peste 100 de reprezentanți ai celor mai importante companii de profil din România și Republica Moldova.

Tot în cadrul evenimentului veți avea oportunitatea să aflați cum să depășiți provocările contextului actual și care sunt perspectivele de viitor în e-commerce și în marketingul digital. Fie că sunteți furnizor de servicii e-commerce sau reprezentați un magazin online, GPeC Expo este locul în care cele două tabere se întâlnesc, schimbă contacte și discută despre afaceri. GPeC Expo are loc în paralel cu conferința GPeC, pe tot parcursul zilei de 20 iunie.

Biletele pentru participare pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 99 și 169 de euro. Aici puteți vedea care sunt facilitățile pentru fiecare tip de bilet.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md