337029859_1234954110462521_1144367474520310760_n.jpg

Școala de Economie din Stockholm, cu sediul în orașul Riga (SSE Riga) oferă studenților din Republica Moldova un program de licență în Economie și Afaceri cu durata de trei ani. SSE Riga a fost înființată în 1994 ca un proiect comun între Stockholm School of Economics și guvernele Letoniei și Suediei, cu scopul de a contribui la dezvoltarea democratică și economică a celor trei țări baltice.

Studenții din Republica Moldova, interesați de această oportunitate, sunt invitați la un webinar pentru potențialii studenți din țări non-UE ai programului de licență 2024-2027. Candidații interesați sunt încurajați să se participe la acest webinar cu durata de o oră pentru a afla mai multe informații despre procesul de admitere, pentru a afla răspunsuri la cele mai frecvente întrebări și să cunoască experiența împărtășită de actualii studenți. Webinarul urmează să aibă loc pe 29 februarie, începând cu ora 17.00. Aici puteți găsi formularul de înregistrare.

#1. La SSE Riga, taxa de studii pentru programul de licență este de 7 100 euro pentru un an. Pentru a sprijini studenții care tind să primească o educație excelentă, SSE Riga oferă o gamă de burse care acoperă taxele de studiu. Aceste burse au scopul de a promova diversitatea și a susține tinerii.
#2. Pentru studenții din Republica Moldova sunt disponibile două burse de admitere care acoperă în întregime taxa de studiu pentru toți cei trei ani de licență.

Aspecte practice!

SSE Riga asistă la procesul de obținere a vizelor de student. Pentru studenții internaționali, SSE Riga oferă cămine accesibile financiar, situate la aproximativ 20 de minute de SSE Riga cu autobuzul. Prețurile pentru o cameră variază între 170 și 230 de euro pe lună.
Cheltuielile medii de trai ale studenților ajung la aproximativ 600 de euro lunar, această sumă incluzând cazarea în cămin,
mâncarea și necesitățile zilnice.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md