teleportravelcriulenicollage.jpg
Vara anului 2020 va fi vara când vom avea oportunitatea să cunoaștem pământurile pe care trăim, să aflăm locuri interesante, să vedem care sunt diferențele gastronomice din nordul și sudul Moldovei. Vara anului 2020 va fi vara când cel mai des vom călători prin Moldova.

Desigur că e greu să știi unde să vrei să călătorești atât timp cât căutările noastre pe Google se orientau către Italia, unde este cea mai bună pizza, sau Germania, unde este cea mai tradițională bere.

De aceea, Teleportravel caută să creeze cele mai inedite tururi prin Moldova, tururi care îți vor arăta unde este cea mai craft bere din Cahul, cel mai pitoresc loc unde să vezi apusul, să cauți misteriosul din Peștera Suprizelor de la Criuleni sau să înveți de ce avem un buncăr la Șoldănești.

Pentru a crea aceste tururi, cei de la Teleportravel caută persoane interesate să spună unde sunt aceste mărgăritare turistice, iar cu ajutorul persoanelor din fiecare raion, oraș, sau sat să se creeze itinerare specifice.

Cei care vor crea tururi și vor spune unde sunt cele mai frumoase locuri au oportunitatea să câștige bani, atât ca producător de conținut sau, de ce nu, să pui livada ta, prisaca ta sau via ta pe aceste hărți, iar oamenii să vină să te descopere.

Dacă ești interesat, completează formularul de mai jos, iar echipa Teleportravel te va contacta pentru mai multe detalii. Pentru mai multe exemple de tururi, vizitează această pagină.

Mai multe detalii vedeți pe pagina de Facebook: Teleportravel.

***

Echipa Teleportravel este participantă în cadrul programului XY Accelerator powered by Tekwill și a venit cu o idee ingenioasă: turism pe timp de carantină și anume vizitarea satelor, a pădurilor și a altor zone neexplorate.

Stas menționează că nu încurajează ieșirile din casă în locuri aglomerate, iar tururile găsite pe platforma lui sunt în zone nepopulate, pe malul unui lac curat ca lacrima sau pe un deal verde și înflorit.

Tururile sunt disponibile pentru oricine. Vei avea nevoie doar de o mașină sau o bicicletă și o persoană cu care să petreci câteva ore departe de orașul aglomerat.

Preluat de la: diez.md