SG_VladimirAdrian_main.jpg

Republica Moldova, plasată strategic în inima Europei de Est, se impune ca un centru vital al inovației. Terenul potrivit pentru idei noi și tehnologii de vârf atrage privirile investitorilor globali. În 2022, Republica Moldova a captat investiții impresionante de peste 11 milioane de dolari, consolidându-și statutul de destinație privilegiată pentru vizionarii tech și fondatorii de start-upuri.

De ce Moldova?

Aceasta este întrebarea care răsună în rândul antreprenorilor inovatori. Care sunt factorii care transformă Moldova în locul ideal pentru testarea și dezvoltarea start-upurilor?

Pe 25 ianuarie, la Startup Grind Chișinău, vei avea ocazia să explorezi și să găsești răspunsuri la întrebări precum:
# importanța accesibilității financiare și a forței de muncă calificate;
# nivelul de deschidere și curiozitate al antreprenorilor moldoveni față de noi produse și servicii;
# avantajele unei piețe cu riscuri reduse pentru incubarea start-upurilor.

Cine va fi? 

Vladimir Rediboi, CEO la gardy.me, inovatorul care a adus conceptul de securitate la distanța unui clic. Află cum a reușit să transforme gardy.me într-un instrument digital esențial, oferind un gardian personal, disponibil oricând și oriunde.

Adrian Solomon, Head of Marketing, cu o experiență vastă în marketing și strategii inovatoare. Adrian va fi ghidul vostru în descoperirea factorilor care contribuie la succesul start-upurilor în Moldova, punând întrebările-cheie pentru a dezvălui potențialul acestei țări ca teren fertil pentru creșterea rapidă a start-upurilor.

Informații generale despre eveniment

Data: 25 ianuarie

Ora: 18.30

Locație: Iunas Business Center (Software Mind), str. Vasile Alecsandri 143

Agenda evenimentului

18.30-19.00: check-in

19.00-20.00: fireside chat cu Vladimir Rediboi și Adrian Solomon

20.00-20.20: discuții și sesiune Q&A

20.20 – …: freestyle networking

Indiferent de stadiul în care te afli în călătoria antreprenorială, la Startup Grind Chișinău vei avea ocazia să te conectezi cu profesioniști de top, să-ți validezi ideile și să înțelegi cum Moldova poate deveni rampa de lansare pentru succesul tău în lumea start-upurilor.

Vei avea parte de un cadru relaxant, completat cu vin și pizza, creând contextul perfect pentru networking și discuții informale.

Nu lăsa această oportunitate să treacă pe lângă tine. Fii acolo unde ideile se transformă în realitate, unde întâlnirile devin colaborări și unde viitorul start-upurilor prinde formă.

Locurile sunt limitate, așa că, prinde-l pe al tău, AICI.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups până în prezent. 

La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de start-upuri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215 000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori. 

Preluat de la: diez.md