shutterstock_430802131-scaled.jpg

Culorile și manifestarea au o strânsă legătură cu energiile universului și cu transformarea viselor și dorințelor în realitate. Folosind nuanțele potrivite, poți atrage diverse lucruri în viața ta, precum iubire, prosperitate și abundență, sănătate fizica, iluminare spirituală sau etc.

Rozul este culoarea chakrei inimii, care este asociata cu dragostea necondiționată și cu relațiile. Vrei să atragi un partener sau, pur și simplu, iubire în viața ta? Poarta lucruri roz, decorează-ți spațiul preferat în nuanțe fine de roz și meditează! Dragostea nu va întârzia să apară.

Verdele este culoarea chackrei rădăcinii, care este asociata cu securitatea și împământarea. Daca vrei să manifești bani, echilibru financiar, un job nou, evoluție în cariera… poarta mult verde.

Roșul este asociat cu energia, cu ambiția și cu determinarea în viață. Folosește roșu în manifestarea ta daca vrei să atragi motivație și dinamism în viața ta.

Portocaliul este culoarea chakrei sacrale, care este asociata cu creativitatea. Culoarea portocaliu te ajută să fii inspirat/ă, să ai o imaginație bogată astfel încât să poți manifesta tot ce iți doresti căci, da! Doar imaginandu-ți, poți obține tot ce iți dorești. Să n-ai limite, așadar!

Albastrul poate controla ritmul respirației, ritmul cardiac și poate scădea tensiunea arteriala. Vopsește-ți pereții dormitorului în nuanțe de bleu, vei vedea că te vei conecta mai ușor la propria intuiție și la liniștea interioara.

Albul este o culoare atât de curată, de pură, asociată cu limpezimea gândurilor, cu starea de bine, cu optimismul. Dacă ai o casă unde predomină mult alb, vei simți liniște și pace în viața ta.

Negrul te poate ajută să te simți neînfricat/ă și ancorat/ă în pământ. Folosește negrul în ritualurile tale de manifestare (pietre quartz, lumânări, etc) când ai nevoie de forță interioară pentru a-ți atinge telurile.

Ei bine, prin vestimentație. Poarta culori care corespund cu ceea ce încerci să manifești. De pildă, vrei bani? Poartă verde! Vrei iubire, alege-ți piese roz. Nu te teme să experimentezi.

De asemenea, decorează-ți casa sau spațiul în care petreci cel mai mult timp cu piese în culori puternice, în nuanțe predominante în funcție de ce anume iți dorești ca viață să iți ofere. Iți lipsește liniștea? Alege piese de mobilier albe, mai cu seama daca tocmai te-ai mutat sau ți-ai cumpărat recent ceva. Vrei să comunici eficient cu cei din jur, să ai relații solide? Plusează cu piese în culorile cerului! Fie că iți vei lua draperii, lenjerii de pat sau o fotolii, integrează albastrul în casa și viața ta!

Citește și: Metode eficiente de manifestare pentru a obține ceea ce îți dorești în viață

FOTO: Shutterstock

Preluat de la: csid.ro