neampornit.jpg
Agenția de Investiții „Invest Moldova”, administrator al brandului de țară „Pomul Vieții” și promotor al experiențelor turistice autentice, îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să participe la completare unui chestionar online.

Prin intermediul sondajului, Agenția își propune să afle percepția vis a vis de produsul turistic național. Printre întrebări se numără „Ce așteptări aveți de la o călătorie prin Republica Moldova?”, „Ce tip de odihnă vă place?”, „Cât sunteți gata să cheltuiți pentru o zi de odihnă în țară?”, „Ce fel de experiențe ar trebui să conțină pachetul de servicii turistice pentru o călătorie de weekend în Moldova?”.

Chestionarul în limba română poate fi accesat AICI, iar în limba rusă – AICI.

„Răspunsurile sunt foarte importante pentru reprezentanții sectorului turistic, fiind un instrument practic în crearea ofertelor pe potriva așteptărilor Dvs. Participând la sondaj, Dumneavoastră ajutați nemijlocit agențiile și agenții economici din industria turismului domestic și receptor să regândească și diversifice oferta locală”, spun realizatorii sondajului.

<!–

–> <!–

–>

Sondajul este realizat de Agenția de Investiții „Invest Moldova” în cadrul campaniei naționale #NeamPornit, lansată pentru promovarea destinațiilor turistice din țară și susținerea agenților economici din industria turismului intern.

„Prin sondajul #NeamPornit ne propunem să aflăm profilul și așteptările turistului local pentru ca agenții economici din industria turismului, agențiile de turism, să-și adapteze ofertele la așteptările și posibilitățile cetățenilor noștri. Relansarea turismului intern este o etapă de dezvoltare a sectorului pentru a ridica gradul de competitivitate la nivel regional, iar crearea unei oferte diversificate de produse turistice va mări atractivitatea țării pentru turiștii străini. Sondajul face parte dintr-un studiu mai complex: un sondaj online, unul la telefon și focus-grupuri. Vă îndemnăm să completați chestionarul și să îndemnați și prietenii să o facă. Ulterior, vom elabora un set de recomandări pentru agențiile de turism și agenții economici din industrie întru crearea produselor interne adaptate”, mai adaugă realizatorii sondajului.

Preluat de la: diez.md