mediacor-1.jpg

Săptămâna viitoare promite să fie bogate în spectacole și nu numai. Ca să vă fie mai ușor să alegeți evenimentul potrivit la care să mergeți în perioada 8-14 ianuarie, #diez vă prezintă o listă din câteva sugestii despre cum ați putea petrece timpul.

Acordeonistul moldovean Radu Rățoi, unul dintre cei mai importanți acordeonişti moldoveni, câștigătorul a peste 40 de concursuri naționale și internaționale, vă invită pe 11 ianuarie la Sala cu Orgă unde va interpreta „12 STUDII TRANSCEDENTALE de F.LISZT”. Evenimentul începe la ora 18.00.

Biletele le puteți cumpăra aici.

Duminică, 14 ianuarie, la Teatrul Național Eugene Ionescu va avea loc premiera spectacolului „Poveste de Crăciun”. Spectacolul este dedicat tuturor celor care cred în povești.

Biletele le puteți cumpăra aici.

Sâmbătă, 13 ianuarie, ora 19.00, sunteți așteptați la Teatrul Geneza Art la spectacolul „PRENUMELE”, care a avut ca punct de pornire de la comedia franceză „Le Prenom”. Regizoarea Daniela Burlaca montează o comedie de situații, recognoscibilă stilului Teatrului Geneza Art, cu mici accente de dramă, care merită văzută din plin.

Biletele le puteți cumpăra aici.

Teatrul National „Mihai Eminescu” vă invită la cea de-a 100-a prezentare a spectacolului „Dosarele Siberiei”, realizat în baza memoriilor scrise de martorii care au supraviețuit deportărilor în Siberia. Spectacolul va avea loc vineri, 12 ianuarie, ora 18.00.

Biletele le puteți cumpăra aici.

Webinarul „Cum prevenim depresia în mediul școlar” face parte din cadrul cursului „Intervenții psihologice în școală” – un curs de 73 activități, grupate în opt module, organizat cu scopul dezvoltării competenților profesionale ale psihologului școlar.

Mai multe detalii despre webinar vedeți aici.

Teatrul Național de Operă și Balet Maria Bieșu vă invită la o seară memorabilă de operă! „Elixirul Dragostei” este o comedie muzicală în două acte compusă de geniul Gaetano Donizetti în 1832. Opera va avea loc joi, 11 ianuarie, începând cu ora 18.00.

Mai multe detalii vedeți aici.

Teatrul Național de Opera și Balet Maria Bieșu vă invită pe 14 ianuarie, ora 18.00, la concert de Gală dedicat sărbătorilor de iarnă „REVELION PE STIL VECHI 2024”.

Biletele le puteți achiziționa aici.

Free English Moldova organizează cursuri gratuite de limba engleză pentru a vă ajuta să cunoașteți mai bine cea mai vorbită limbă din lume. Cursul are loc miercuri, 10 ianuarie, începând cu ora 18.00. Mai multe detalii vedeți aici.

Preluat de la: diez.md