pixel.png

Cu ocazia aniversării de 11 ani a casei de discuri HaHaHa Production, Smiley a sărbătorit cu peste 3 ore de muzică live, alături de sute de persoane şi cu toţi artiştii şi prietenii din istoria companiei, dar şi cu cei mai mari producători muzicali internaţionali, aflaţi acum la finalul sesiunii muzicale #MusicJourney din România.

Printre artiştii care au urcat pe scenă se numără Feli, Corina, Alex Velea, Nicole Cherry, Speak, Raluk, Damian Drăghici şi mulţi alţii, iar toţi invitaţii prezenţi au cântat cele mai cunoscute piese din istoria lor alături de HaHaHa Production. Smiley a fost cel care a dat tonul petrecerii, cântând una dintre cele mai cunoscute şi premiate piese, Acasă. După aproape trei ore de muzică live, Smiley a valsat cu Feli, a stat cu Damian Draghici “În staţie la Lizeanu” şi a aprins scânteia cu Dorian, în timp ce artiştii au urcat pe scenă cu 11 torturi în corul de “Mulţi ani trăiască” al prietenilor prezenţi.

Galerie foto

<!–

Formul de quiz

–>

vezi galeria 50 foto

“Când ajung în momente din astea festive, realizez cât timp a trecut şi că, de fapt, am lucrat cu aproape toţi artiştii din România. HaHaHa Production este un vis al meu pe care l-am început doar cu o dorinţă uriaşă de a face muzică, sperând mereu să ajungă la cât mai mulţi oameni. Atât!”, povesteşte emoţionat Smiley.

Printre invitaţii înarmaţi cu multă poftă de distracţie şi dans s-au numărat Andreea Esca alături de soţul ei, Pavel Bartoş, Marius Moga, Adrian Sârbu, Cristina Iacob, Lino Golden, Raluca şi Walter Zenga şi mulţi alţi foşti şi actuali concurenţi de la Vocea României şi oameni de radio şi televiziune.

“11 ani înseamnă în primul rând prietenii multe câştigate, unele pierdute, muncă multă şi ore nedormite, dar mai ales, sute de piese scrise şi compuse de noi. Sunt fericit că am avut curajul să pornesc la drum doar cu un vis şi câţiva prieteni. Sunt şi mai fericit că muzica noastră e cerută şi ascultată de atâţia oameni. După un deceniu de HaHaHa Production sunt convins că aşteptările vor fi şi mai mari de la noi”, mărturiseşte Smiley.

 

Preluat de la: csid.ro