diez-2.jpg
Singles’ Day sau Ziua Burlacilor, a devenit de mai mulți ani unul dintre cele mai mari evenimente de shopping din toată lumea. O singură zi și atâtea oferte unice! Și anul acesta retailerul online elefant.md se alătură maratonului de cumpărături și propune până la -80% la toate categoriile de produse! Clienții vor avea acces la peste 700.000 de produse la cele mai mici prețuri.

Să începem cu produsele cosmetice și de îngrijire, pentru că ne sunt necesare în orice rutină zilnică! Nu uita să îți pui azi în coș cel puțin un produs de frumusețe. Recomandarea celor de la elefant.md: fondul de ten de la L’Oreal Paris, pe care îl prinzi la cel mai bun preț din an!

Tot la capitolul beauty, retailerul propune cea mai variată gamă de cosmetice coreene. De la serumuri și patch-uri, până la măști de față pentru orice tip de ten și necesitate – toate produsele sunt originale și au certificat de calitate.

Cărțile nu te lasă niciodată Single

Dacă tot ajungi pe elefant.md, știm că nu poți pleca fără o carte. Pentru că în orice zi, inclusiv de Singles’ Day, cărțile îți sunt mereu o companie bună și nu te lasă singur. Ca idee, poți cumpăra la un preț extrem de bun, „Fecioarele” de Alex Michaelides, autorul bestsellerului internațional „Pacienta tăcută”.

<!–

–> <!–

–>

Singles’ Day este o ocazie bună să investești și într-un accesoriu de calitate, mai scump, dar care să te țină mulți ani. Cum ar fi un ceas sau o geantă, care în mod obișnuit te cam bate la buzunar. Recomandarea elefant.md: aruncă un ochi peste gențile Giulia Monti sau ceasurile Fossil, de exemplu. Merită, ne asigură cei de la elefant.md.

O altă idee ar fi să vă pregătiți din timp de perioada cadourilor și să faceți unele cumpărături de pe acum. Un parfum, de exemplu, este un dar greu de refuzat. Atrage atenția la Eclat d’Arpege de la Lanvin, care te va ajuta astăzi să economisești niște bani.

Lego și jocuri de societate – până la 70 % reducere

Și produsele pentru copiii au astăzi oferte irezistibile! O alegere bună și mereu utilă sunt jocurile LEGO sau cele de societate, mai ales că a venit perioada de stat în casă alături de familie. Ai încercat să joci Catan? Dacă nu, ai ocazia să îți achiziționezi jocul la un cel mai mic preț azi și să dai un telefon prietenilor ca să îi inviți la o seară pe cinste.

Pentru că elefant.md este un mall pentru toată familia, retailerul a pregătit promoții și la categoria Home&Deco. O idee bună azi ar fi de exemplu să îți achiziționezi sau să îți schimbi tigaia grill, ce zici? O ai mereu la îndemână, te ajută să prepari rapid și sănătos orice fel de bucate. Și dacă tot vorbim de sănătate, tot pe elefant.md poți cumpăra și vitamine la categoria Nutriție & Suplimente.

Livrare la showroom sau prin curier, acasă

Pentru toți cei care aleg cumpărăturile pe elefant.md, produsele lor pot fi livrate în showroom-ul din Chișinău ori în celelalte 18 puncte de ridicare a comenzilor din 15 raioane din Republica Moldova. La fel, curierii sunt mereu gata să vă livreze coletele până la ușă. Happy Singles’ Day!

Preluat de la: diez.md