tik-tok-divorce.jpg
Platformele de socializare sunt o unealtă bună pentru a te revedea cu persoanele dragi, însă prin intermediul acestora pot avea loc și întâlniri cu persoane pe care, probabil, nu ai vrea să le mai vezi. Un bărbat din India, care și-a părăsit familia în 2016, a fost a fost găsit de aceștia din greşeală pe TikTok, alături de noua lui concubină.

Platforma TikTok funcţionează diferit faţă de Facebook, Instagram sau Twitter. Aceasta nu îți oferă doar conţinut de pe conturile pe care le urmăreşti, ci face un soi de top al clipurilor populare în zona ta. Asta s-a întâmplat şi cu Suresh, bărbatul fugit de acasă, care a fost descoperit pe platforma de socializare, scrie go4it.ro.

O rudă a soţiei sale a văzut un clip pe TikTok care semăna izbitor de mult cu Suresh. Aceasta i-a arătat soţiei (Jayapradha) clipul, iar aceasta a confirmat imediat identitatea lui. Bărbatul plecase în urmă cu trei ani de acasă şi nu s-a mai întors niciodată, fără să dea niciun semn. Jayapradha a contactat imediat poliţia, care l-a găsit în cele din urmă în oraşul Hosur în Tamil Nadu.

În urma acestei situaţii, Suresh s-a întors la familia sa, după ce a fost contactat de autorităţi.

TikTok-ul este o aplicație media care a fost lansată în China în anul 2016, pentru crearea și distribuirea clipurilor video scurte și introdusă pe piața ca „TikTok” un an mai târziu. Este o platformă video de vârf în Asia, Statele Unite și în alte părți ale lumii. În 2018, aceasta a devenit populară și cea mai descărcată aplicație din SUA și alte state dezvoltate.

Această platformă video s-a răspândit și în Moldova după ce tinerii au început să publice diferite clipuri video în care comunică, dansează sau interpretează melodii ale artiștilor recunoscuți în lume.

 

Preluat de la: diez.md