pixel.png

Sharon Stone a publicat recent un videoclip prin care încearcă să le transmită un mesaj tuturor celor care nu poartă mască pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19. Actriţa în vârstă de 62 de ani a recurs la această metodă de a atrage un semnal de alarmă după ce sora ei mai mică, Kelly, a fost diagnosticată cu noul coronavirus.

Vedeta a publicat pe contul ei de Instagram fotografii din salonul de spital.

„Sora mea Kelly, care are deja lupus, acum are Covid-19. Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi care nu poartă mască a făcut asta“, a scris Stone. „Ea nu are un sistem imunitar. Singurul loc în care a mers a fost la farmacie. La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate. Poţi să stai singur în camera asta? Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii. Vă rog!“, a scris actriţa.

Sharon Stone trage un semnal de alarmă

Videoclipul pe care l-a postat a fost intitulat ”Votează să trăieşti”. Pe lângă faptul că Sharon Stone a spus povestea surorii şi familiei ei, în contextul COVID-19, actriţa i-a îndemnat pe americani să voteze cu Joe Biden şi Kamala Harris. La sfârşitul videoclipului, Sharon, care a spus că bunica şi naşa ei au „murit de COVID“.

<!– O mare vedetă din Pro Tv a luat-o pe calea religiei: „Dumnezeu face 10 spre tine”–> CITESTE PE EVZ.RO: O mare vedetă din Pro Tv a luat-o pe calea religiei:…
<!– Orban, OUT?! Devăluirea care aruncă totul în aer. Ungurii fac jocurile în Parlament–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Orban, OUT?! Devăluirea care aruncă totul în aer….

„Cu femeile la putere, vom lupta pentru familiile noastre. Vom lupta pentru oameni să trăiască. Vom lupta pentru ca oamenii să fie testaţi“, a spus ea. „Pentru că singurele ţări care se descurcă bine cu Covid sunt cele care sunt conduse de femei. Vă rog, votaţi. Şi dacă o faceţi, nu votaţi un criminal“.

 

Preluat de la: csid.ro