pixel.png

Vara asta ai putea să-ţi faci puţin de cap cu partenerul prin locurile publice, dar mare grijă să nu vă lăsaţi prinşi. Deşi este posibil ca după o partidă nebună de sex în aer liber să te trezeşti cu frunze în păr şi nisip pe unde nu ar trebui să fie, amândoi vă veţi reaminti cu zâmbetul pe buze de momentele pe care le-aţi trăit atunci, acolo. Sexul este dorinţă, plăcere, distracţie şi un strop de nebunie. Iată câteva sfaturi care să te ajute să nu stai stresat, de la poziţiile pe care să le adopţi, până la locurile publice pe care să le alegi.

Nu te lăsa prins. Una dintre cele mai incitate aspecte ale sexului în aer liber este ideea că ai putea fi prins sau văzut. Ia în calcul acest aspect pentru a evita să ai de-a face cu autorităţile sau, de ce nu, să ajungi pe Internet. În plus, când vorbim de sexul în locuri publice, nu înseamnă că tu şi partenerul trebuie să vă opriţi în mijlocul străzii şi să începeţi să vă faceţi de cap. Trebuie să fiţi cât mai discreţi şi ascunşi.

Locaţia, cea mai importantă.  După ce am stabilit ce înseamnă, de fapt, sexul în locuri publice, este foarte important să aducem în discuţie şi locurile în care poate avea loc următoarea ta partidă de sex. De exemplu, puteţi face sex în pădure. Este un loc intim, relativ ferit de ochii lumii şi ideal pentru a nu-ţi face griji că te aud vecinii. Acelaşi lucru îl putem spune şi despre plajă unde, sexul sub cerul liber, cu aer sărat, nisip fin şi valuri spumoase pot crea o atmosferă de neuitat. Alege întotdeauna un loc mai puţin cunoscut sau un loc neaglomerat şi fă-ţi de cap. Până la urmă, pe plajă eşti aproape dezbrăcată. De ce să nu profiţi de asta?

<!–

Formul de quiz

–>

Sub cerul liber. Iată încă o variantă, dar de data aceasta pe timpul nopţii şi nu la mare, ci în camping. Ai nevoie de un cort confortabil şi un sac de dormit. O altă propunere ar fi în piscină. Deşi avem câteva motive pentru care nu suntem de acord cu sexul în piscină, iar asta implică pericolele de sănătate la care ne expunem, în cazul în care nu-ţi rămâne altă variantă, iar tu şi partenerul suntem înfierbântaţi, atunci mergeţi pe această variantă.

Fii pregătit pentru orice situaţie. Dacă ştii că urmează să faceţi sex în aer liber, întotdeauna să aveţi la voi o pătură sau un prosop. Pe lângă faptul că te fereşti de pietre, rădăcini ale copacilor, nisip, scoici şi altele, este un mod rapid de ea te acoperi. Campingul, de exemplu, este ideal pentru sexul în aer liber. Nu uita lubrifiantul, prezervativele şi şerveţelele umede. Şi, bineînţeles, spray-ul de ţânţari pentru a nu fi o ţintă uşoară.

Trăieşte momentul. Într-adevăr, poate că mai puteaţi aştepta să ajungeaţi acasă, dar tentaţia de a face sex în locurile publice este şi mai mare atunci când există şi o doză de pericol. Implică-te, nu te stresa prea tare cu gândul că aţi putea fi văzuţi şi lasă plăcerea să-ţi învăluie fiecare parte a corpului.

Alege poziţiile potrivite. Cele mai potrivite poziţii sunt cele în picioare. Astfel, nici nu te murdăreşti şi nici nu simţi disconfort. Dar dacă v-aţi aranjat deja locul şi v-aţi creat toate condiţiile atunci puteţi experimenta mult mai multe dintre ele.

Preluat de la: csid.ro