sex.jpg

Un nou tip de amor a început “să prindă la public”, în special în America. Este vorba despre sexul astral. Conceptul bizar a pornit de la hipnoterapeutul şi astrologul Steve G. Jones.

De cele mai multe ori sexul este catalogat ca fiind intens, de calitate, slab, sau chiar o greşeală, însă până acum sexul nu a fost niciodată descris ca o proiecţie astrală. Mai exact o experienţă extracorporală.

Senzaţia de decorporalizare are loc de obicei în cazul unor persoane care au trăit un şoc sau sunt în stare critică, la limita dintre viaţă şi moarte. A fost asociată deseori cu fenomenul de „experienţă la limita morţii”. Şi persoanele care suferă de paralizie în somn relatează uneori asemenea senzaţii, în care au halucinaţii sau vise conştiente şi simt că plutesc deasupra propriului corp.

Pornind de la aceaste informaţii specialistul Steve G.Jones a “combinat” experienţa extracorporală cu sexul. Hipnoterapeutul susţine că putem să obţinem această stare prin exerciţiu, chiar în timp ce întreţinem relaţii sexuale.  Partenerii pot atinge, prin anumite tehnici de concentrare, un punct culminant. Sufletele celor doi se conectează în timpul contactului sexual, totul la un nivel profund. Atunci când practicăm sexul astral este imposibil să minţim şi să simulăm orgasmul, potrivit declaraţiilor specialistului pentru mirror.co.uk.

Preluat de la: csid.ro