arthur-cancelled-ending-pbs.jpeg
Serialul „Arthur”, cel mai longeviv serial de animaţie pentru copii din Statele Unite, se va încheia după 25 de ani de difuzare. Ultimul sezon al acestei producţii va fi difuzat în 2022.

Postul de televiziune PBS Kids intenţionează să sisteze producţia serialului la finalul celui de-al 25-lea sezon, a anunţat unul dintre creatorii producţiei TV în timpul unui interviu. Kathy Waugh, a spus că serialul de animaţie nu mai este în producţie. Ea a menționat că petrecerea cu prilejul încheierii filmărilor a avut loc în urmă cu doi ani, transmite Hotnews.

„Cred că (PBS) a făcut o greşeală, iar Arthur ar trebui să revină şi nu cred că sunt singura care crede că au făcut o greşeală”, a spus Kathy Waugh. „Nu ştiu dacă a fost o problemă de rating sau dacă venise timpul să fie scos la pensie”, a mai spus ea.

Serialul Arthur, lansat în 1996, este o adaptare a unei populare serii de cărţi semnate de Marc Brown, care a creat personajul omonim în 1976. Eroii serialului sunt un porc-furnicar, familia şi prietenii acestuia. Acest serial de animaţie, multiplu premiat cu Emmy şi recompensat cu alte distincţii, s-a remarcat de-a lungul timpului pentru lecţiile referitoare la diversitate şi toleranţă destinate copiilor.

<!–

–> <!–

–>

Unul dintre producătorii executivi ai serialului, Carol Greenwald, a spus că PBS va continua să difuzeze episoade în reluare.

Preluat de la: diez.md