poza-1-1.jpg
TVR MOLDOVA transmite duminică, 1 martie, de la ora 21.00, în direct, Finala Naţională Eurovision România 2020, organizată la Sala Sporturilor din Buzău.

Show-ul, realizat sub conceptul #ealtceva, aduce pe scenă cele cinci piese din concurs – Storm, Colors, Alcohol You, Beautiful Disaster şi Cherry Red – interpretate de Roxen, reprezentanta ţării vecine la Rotterdam, o artistă complexă, cu un timbru vocal special şi o prezenţă scenică memorabilă.

Alături de ea vor fi invitați speciali, români și străini, mulți dintre aceștia concurenţi şi chiar câştigători ai diferitelor etape ale Eurovision Song Contest, într-un spectacol care va purta publicul într-o inedită călătorie muzicală.

Roxen va intepreta cele cinci piese, fiecare dintre ele cu un show special pregătit. Cel mai votat dintre aceste show-uri va urca și pe scena de la Rotterdam. Publicul şi juriul, în proporţie egală, vor decide actul artistic care va reprezenta România la ESC2020.

Mai multe detalii pe site-ul Eurovision Romania.

Mai jos găsiți piesele:

CHERRY RED o piesă foarte ritmată, cu o infuzie latino savuroasă. Ea îi va trimite pe toți cu gândul direct spre un peisaj de vară, eliberator.

STORM – inspirațională, spirituală, înălțătoare. Fragilă, dar puternică, în același timp. Sună ca un paradox, însă „Storm” o prezintă pe Roxen într-o lumină care e gata să hipnotizeze ascultătorii.

COLORS – un imn pop care combină elemente retro cu tema iubirii văzute din mai multe unghiuri. „Colors” reușește să fie un amestec muzical perfect armonios.

BEAUTIFUL DISASTER – te îndeamnă să iei o pauză chiar acum și să te întrebi: „E iubirea cel mai frumos lucru din lume sau doar o tragedie sublimă?”, „E doar lapte și miere sau o prăjitură acoperită într-o crustă de sare?”.

ALCOHOL YOU – o piesă cu o linie melodică hipnotizantă, acompaniată de un set de versuri pătrunzătoare, care te poartă într-o adevărată călătorie inițiatică.

Preluat de la: diez.md