420290757_811956814293569_8572238781728704690_n.jpg

Organizația guvernamentală EducationUSA Moldova invită studenții și elevii din clasele a X-a și a XI-a să se alăture Clubului Colegiului Competitiv. Programul este unul de consiliere de grup și ajută tinerii să se înscrie la colegiile și universitățile din Statele Unite ale Americii (SUA).

Ședințele de consiliere pentru admiterea la instituțiile de învățământ din SUA se desfășoară în limba engleză, la centrul America House, situat pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 27 din Chișinău. Sesiunile de informare privind înscrierea la colegiile sau universitățile americane vor avea loc de două ori pe lună, în perioada aprilie-noiembrie 2024.

Deși participarea în cadrul acestui program nu garantează admiterea, acesta este conceput pentru a îmbunătăți semnificativ șansele studenților și ale elevilor de acceptare la universitățile și colegiile din SUA.

Datorită participării la Clubul Colegiului Competitiv, participanții vor avea ocazia:
# să-și îmbunătățească nivelul de cunoaștere a limbii engleze și abilitățile de gândire critică;
# să se familiarizeze cu sistemul de învățământ superior al SUA și cu cerințele de admitere;
# să găsească cel mai bun program sau universitate potrivită propriilor interese;
# să-și consolideze abilitățile de scriere ale eseurilor;
# să afle despre oportunitățile de finanțare oferite de instituțiile de învățământ superior din SUA.

Persoanele interesate sunt îndemnate să completeze acest formular pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 31 martie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md