profimedia-0866609828.jpg

La 57 de ani, actrița de origine mexicană are un trup splendid și tonusul unei femei cu 20 de ani mai tânără. Cum îi reușește?

Salma Hayek recunoaște că este o gurmandă înnăscută și că încearcă să nu abuzeze de toate mâncărurile de care îi e poftă. Vedeta mănâncă curat și sănătos și, pentru a scăpa de surplusul de greutate, atunci când este cazul, face câte o cură cu sucuri de fructe și de legume. De asemenea, Salma Hayek include în rutina sa și sesiuni de exerciții fizice.

Masa preferată a zilei este micul dejun, care constă din fructe de pădure și din legume și iaurt – papaya, afine, mango, căpșune, rodie, țelină apio, ardei gras roșu, castravete, migdale și unt de cocos. ”Nu-mi place să urmez diete, nu-mi reușeșete niciodată acest lucru”, menționeaza actrița.

”Nu am fost niciodată slabă și mă forțez să mă mențîn, sunt la limita statului de femeie plinuță, dar sunt mulțumita de mine așa cum sunt.” Totuși, singurul lucru care îi face plăceră în ceea ce privește o așa-zisă dietă este cură cu sucuri naturale și din acest motiv și-a înființat și propria ei companie prin care produce astfel de băuturi. ”După ce fac câte o cură de sucuri, mă simt mai motivată să mănânc sănătos și să nu mă alimentez pe fond emoțional. Cură cu sucuri e că o meditație pentru mine. Mă face să mă concentrez la ceea ce îi ofer organismului meu, mă face să fiu mai atentă la sănătatea mea și astfel dau un reset stilului meu de viață”, a mai spus Hayek.

Starul în vârstă de 57 de ani afirmă că meditația o ajută mai mult decât exercițiile fizice intense să rămână tânără și frumoasă. „Chiar cred că așa este. Oamenii spun că este vorba de exercițîi fizice. Eu cred că este meditația”, a declarat ea pentru „Entertainment Tonight”.

Actrița de origine mexicană recunoaște că au existat în viața sa și momente în care nu a arătat deloc bine, de exemplu în 2007 când, în timpul sarcinii, s-a îngrășat 23 de kg. A reușit însă să-și recapete silueta.

„Am avut ocazia să observ cum corpul meu s-a deformat – motivul fiind unul foarte bun – și nu regret nicio clipă transformările prin care am trecut”, a declarat Hayek.

Citește și: Are 57 de ani, dar arată fabulos. Secretul actriței Salma Hayek: „Beau în fiecare zi…”

FOTO: ProfiMedia

Preluat de la: csid.ro