pixel.png

Actriţa britanică Elizabeth Hurley arată incredibil pentru vârsta ei.

Deşi are 55 de ani, actriţa stârneşte admiraţie pe Instagram, unde postează zilnic imagini provocatoare în costum de baie.

Pentru a-şi menţine greutatea de 55 de kilograme, Elizabeth face multă mişcare în aer liber şi se fereşte de alimentele procesate.

Într-un interviu acordat recent revistei Women’s Health, actriţa a mărturisit că secretul aspectului ei ireproşabil constă într-o alimentaţie diversă, nutritivă, exerciţii cât mai multe în aer liber (nu îi place să meargă la sală), grădinărit şi relaxare cât cuprinde prin activităţi care îi fac plăcere. Diva a dezvăluit că nu se atinge de mâncărurile procesate.

<!– Cum a ajuns Smiley  unul dintre cei mai bogaţi artişti români. Iată secretul–> CITESTE PE EVZ.RO: Cum a ajuns Smiley  unul dintre cei mai bogaţi artişti…
<!– O nouă BOALĂ extrem de contagioasă! Este supranumită "moartea neagră"–> CITESTE PE CAPITAL.RO: O nouă BOALĂ extrem de contagioasă! Este supranumită…

Galerie foto

vezi galeria 10 foto

„Îmi place să mănânc cât mai natural, simplu. Nu-mi plac deloc alimentele pline de chimicale şi aditivi. Încerc să consum alimente locale, de sezon. Ador să merg în pieţe, să cumpăr fructe şi legume proaspete”, a mărturisit actriţa.

În plus, Elizabeth îşi începe ziua cu două pahare cu apă călduţă, consumate pe stomacul gol, o modalitate de a-şi pune metabolismul în mişcare, consideră ea.

La micul dejun îi place să mănânce iaurt grecesc cu fructe proaspete şi puţină miere, iar prânzul îl dedică, de obicei, supelor şi ciorbelor. Seara, actriţa preferă un grătar de pui şi foarte multe legume. Între mese, actriţa consumă fructe proaspete, nuci, morcovi sau ardei gras.

În trecut, Elizabeth a fost adepta dietei bazate pe grupa de sânge, dar a renunţat la aceasta, preferând mai degrabă o abordare holistică în ceea ce priveşte nutriţia.

„Am învăţat să mă liniştesc, să las telefonul deoparte şi să mă bucur de mâncarea din farfurie. De când respect acest principiu, am observat o îmbunătăţire semnificativă a digestiei”, a declarat actriţa într-un interviu pentru revista The Cut.

Preluat de la: csid.ro