92549809_2854472117964865_3756289671647199232_o-1.jpg
Centrul de limbi europene Oratorica a trecut la programul online de studiu. Învățatul nu va mai fi la fel! Cel puțin în condițiile situației actuale de criză pandemică în care, cu toții căutăm să facem ceva util, păstrând eficiența și productivitatea!

Centrul de limbi europene Oratorica – este un exemplu bun în acest sens! În ultima perioadă, echipa Oratorica și-a îndreptat toate forțele pentru a testa și a identifica modalitățile optime pentru a oferi studenților săi instruire de calitate în mediul online.                                                                                                      

Astfel, toți doritorii și însetații de cunoștințe prin prisma studierii unei limbi străine noi, au acum posibilitatea de a se înscrie la oricare din cele 7 cursuri online disponibile la Oratorica: Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Română și Rusă.

Dacă ești încă sceptic cu privire la lecțiile online, noi am identificat pentru tine o mulțime de plusuri:

#1. În primul rând – timpul. 

Nu irosești în zadar timp prețios pentru a te deplasa din puntul A în punctul B. Mai mult ca atât, studiezi într-o atmosferă comfortabilă pentru tine, de pe telefon, laptop sau tabletă și ai nevoie doar de o conexiune bună la internet și dorința de a învăța! 

#2. Program flexibil.

La Oratorica ai parte de un program flexibil astfel încât alegi tu ora la care îți este cel mai comod să studiezi online.

#3. Atenție individuală.

Învățând online, interacționezi direct cu profesorul și ai parte de o abordare individualizată, profesorul adaptându-se vitezei tale de însușire a materialului de studiu. În cadrul lecției individuale participi doar tu și profesorul tău.

#4. Profesori competenți.

Studiezi alături de profesori competenți, cu experiență de predare atât în offline cât și online.

#5. Fără complexe.

Învățând online, scapi de frica de a comite greșeli în fața colegilor. Totodată, pentru mulți dintre noi, înscrierea la un curs, aflarea într-o atmosferă nouă și necesitatea de a te încadra într-un grup este în sine un factor de stres.

#6. Alegi singur ceea ce vrei să înveți. 

Încă un aspect important al învățatului online – lecțiile au loc ținând cont de nivelul tău de cunoaștere, scopuri și interese. Daci ai un tempou accelerat de însușire, profesorul nu va insista prea mult pe aspectele deja cunoscute. Și dimpotrivă: dacă întâmpini neclarități 

la o temă sau alta, profesorul va acorda timp suplimentar pentru a le explica.

#7. Poți studia orice limbă îți dorești: engleza, spaniola, germana, franceza, italiana, rusa și româna.

Pentru înscriere, le poți scrie un mesaj pe pagina de Facebook Oratorica.online https://www.facebook.com/oratorica.online/

Sau poți afla mai multe detalii la numărul de telefon: +373 79 56 00 44

www.oratorica.md | www.oratorica.online 

Preluat de la: diez.md