a.jpg
Amatorii de senzații tari pot încerca o experiență de vizionare a filmelor pornografice în 5D. Dotată cu scaune care vibrează şi se mişcă după acţiunea din film, imagini 3D şi jeturi de aer şi apă, a fost inaugurat primul studio pentru vizionarea filmelor pentru maturi în 5D. 

Sala de cinema este gândită în modul în care experiența de vizionare să fie cât mai reală. Prin urmare, sunt stimulate toate cele cinci simţuri: vedere, auz, miros, senzaţii tactile şi de mişcare. Noua sală de cinema 5D este inaugurată la Amsterdam, oraş renumit pentru turismul sexual înfloritor şi cartierul său de „felinare roşii”.

Proprietarii afacerii recomandă noua sală de cinema 5D ca pe un parc de distracţii în care poţi experimenta ceva cu totul diferit, adresat celor care doresc o evadare din cotidian.

Chiar dacă selecţia de filme nu este pentru publicul general, invitaţia la vizionare este adresată pentru toate persoanele care au depăşit vârsta majoratului, inclusiv cupluri.

Atunci când vizionezi un film într-o sală de cinema 5D, foarte multe lucruri se întâmplă simultan încât nu ai prea mult timp să-ţi dai seama ce se întâmplă în jurul tău, sau să faci altceva decât să te ţii de scaunul care se mişcă în toate direcţiile.

Timpul de vizionare este scurt, dar suficient pentru o experienţă energizantă, declară proprietarii localului. În total, până la 6 proiecţii pot avea loc în fiecare oră.

Preluat de la: diez.md