run-marathon.jpg

Peste două sute de amatori și profesioniști ai sportului vor celebra dragostea într-un mod inedit, participând la evenimentul Love RunFest – o alergare ușoară în cele mai vestite galerii vinicole subterane din această parte a Europei, amplasate în orașul Cricova.

Sportivii vor avea la dispoziție două distanțe, una de 4 km, potrivită pentru cei care fac primii pași în alergare, și una de 8 km, destinată celor cu o experiență mai mare în astfel de competiții. Toată distanța va fi exclusivă prin galeriile subterane.

Participanții la eveniment vor beneficia de machiaj realizat de pictorii face painter, transformându-se în adevărați protagoniști ai sărbătorii, aducând un plus de culoare și magie atmosferei. Fiecare participant își va purta un număr prin care își va anunța starea sentimentală, indicând dacă este într-o relație, dispus să înceapă una sau se află într-o situație complicată („it’s complicated”).

Pe lângă aceasta, toți cei care vor ajunge la finiș se vor putea distra în mai multe zone cu muzică romantică și vor sărbători cu stil, alături de un DJ și multă muzică bună, însoțită de o cupă de spumant sau vin fiert, gustări tradiționale și numeroase surprize din partea organizatorilor.

Startul este programat pentru 24 februarie, ora 11.00, iar primirea kiturilor de participare începe la 9.30 chiar în preajma intrării în galeriile legendare.

Biletele sunt disponibile aici.

Prețurile sunt promoționale până pe 14 februarie 2024 – 299 de lei, iar ulterior vor costa 349 de lei până pe 20 februarie 2024.

Toți cei care apreciază un stil de viață activ sunt așteptați cu entuziasm să facă parte din acest eveniment non-competițional plin de veselie și savoare.

Preluat de la: diez.md