elevi-scoala.jpg

Dacă ești elev(ă) și cauți metode prin care să-ți petreci util timpul în această vară, atunci acest material este pentru tine. În acest articol găsești câteva oportunități al căror termen-limită pentru înregistrare expiră în iulie. În luna lui cuptor ai ocazia să participi la mai multe tabere de vară, să faci voluntariat sau chiar să devii ambasador/ambasadoare #diez. Grăbește-te să completezi formularul de înregistrare!

Organizatorii își propun să dezvolte o atitudine pozitivă în rândul elevilor față de resursele forestiere. De asemenea, datorită acestei competiții, participanții își vor consolida cunoștințele teoretice și abilitățile practice de sădire, îngrijire și monitorizare a arborilor. În cadrul concursului vor fi selectate 15-20 de instituții de învățământ cărora li se va acorda asistență nemonetară, precum și asistență consultativă în procesul de creare și dezvoltare a pădurilor bebe.

În acest articol găsești criteriile de eligibilitate, actele necesare pentru concurs și procesul de înregistrare.

Termen-limită – 5 iulie.

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale „Viitorul” invită tinerii să-și dezvolte abilitățile de leadership și să devină un motor al schimbărilor. În cadrul acestui proiect vei învăța:
# de ce și cum integrarea europeană poate transforma localitatea și țara ta;
# cum să colaborezi eficient cu autoritățile locale și naționale;
# tehnici pentru identificarea, abordarea problemelor locale ale tinerilor și identificarea soluțiilor;
# abilități esențiale de leadership;
# metode de promovare a schimbării în comunitate.

Criteriile de eligibilitate și formularul de înregistrare le găsești în acest material.

Termen-limită – 5 iulie.

Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale este un eveniment anual care își propune să crească interesul tinerilor pentru activitățile intelectuale prin diverse jocuri, competiții și ateliere pregătite de echipa organizatorică. Participarea la tabără permite tinerilor să învețe și să concureze atât individual, cât și în echipe. Jocurile sunt concepute să stimuleze intuiția, logica și abilitatea de a colabora în diverse situații.

În acest material găsești condițiile de participare, detalii despre program, data și locul în care va avea loc tabăra și taxa de participare.

Termen-limită – 7 iulie.

Oportunitatea este destinată exclusiv tinerilor din orașul Cahul și are drept scop educarea participanților în privința importanței protejării mediului înconjurător, cu accent pe protecția și asigurarea calității resurselor de apă în comunitatea din care fac parte.

În acest articol găsești criteriile de eligibilitate, detalii despre data și locul în care se va desfășura tabăra și formularul de înregistrare.

Termen-limită – 7 iulie.

UNICEF Moldova, Fundația Orange Moldova, Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” te invită să te înscrii la tabăra de vară „Tânăr(ă) în acțiune”. La ediția din acest an:
# te așteaptă sesiuni ce vor contribui la sporirea activismului tău civic;
# te vei familiariza cu valorile europene;
# vei însuși tehnici ce te vor ajuta să ai grijă de sănătatea mintală;
# vei fi implicat(ă) în activități de dezvoltare personală și orientare în carieră, într-un mediu incluziv;
# vei avea posibilitatea să însușești sau să-ți îmbunătățești abilitățile digitale.

Mai multe detalii despre această oportunitate poți citi aici.

Termen-limită – 12 iulie.

În calitate de voluntar(ă) ai oportunitatea să îți petreci timpul liber și să te dezvolți personal alături de alți tineri. Dacă ești dornic(ă) să te implici și să-ți faci prieteni noi, organizatorii te invită să te alături echipei. Îți poți aduce aportul în cele două servicii ale centrului:
# Serviciul Dezvoltare Personală și Animarea Timpului Liber al Tinerilor;
# Serviciul Voluntariat și Informarea Tinerilor.

În acest articol găsești criteriile de eligibilitate și formularul de înregistrare.

Termen-limită – 15 iulie.

Echipa #diez își mărește în acest an comunitatea. Unul dintre scopurile noastre e să creăm o echipă de ambasadori împreună cu care vom colabora pe parcursul unui an de zile, așa încât să ajungem cu informații utile la cât mai mulți tineri din întreaga țară.

În acest articol îți spunem pentru cine este potrivită oportunitatea și ce vei face în calitate de ambasador/ambasadoare #diez.

Termen-limită – 30 iulie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md