Diez-960x480-1.jpg
Deși majoritatea oamenilor sunt de părere că vara este anotimpul în care business-ul poate fi pus pe pauză, iar odihna devine un aspect de primă necesitate, cei care nu își pot vedea capul de task-uri vor veni să contrazică această teorie. Tot ce își doresc în acel moment sunt gadget-uri și dispozitive care să facă față solicitărilor. DARWIN știe de ce au nevoie – Samsung Galaxy S20+! Acum cu cea mai HOT REDUCERE a sezonului!

Ești în căutarea unui partener de încredere în gestionarea sarcinilor? Te așteptam într-unul din gadget store-urile DARWIN.MD sau plasează o comandă online pentru a lua cu tine Samsung Galaxy S20 Plus cu o reducere de 4500 lei!

Astfel, ai la îndemână Dual SIM pentru a ține sub control afacerile tale, 128GB de memorie internă pentru stocarea fișierelor și documentelor importante, o baterie de 4500mAh care să previe faza în care smartphone-ul te părăsește în cel mai nepotrivit moment și cel mai tare display Dynamic AMOLED cu o diagonală de 6,7 inch și o rezoluție de 1440x3200p pentru control suprem asupra situației. Iar când oboseala își va da totuși de știre și tu vei apuca să frânezi, Samsung Galaxy S20+ cu 8GB RAM și un procesor Octa Core Exynos 990 va duce, ca pe roate, lucru la bun sfârșit. Task is done! Simte cum se apropie vacanța!

Prinde OFERTA la Darwin, valabilă până în data de 16 iulie 2021, în limita stocului disponibil! Economisește 4500 de lei și realizează orice sarcină cât ai zice pește cu Galaxy S20+. Simte-te liber de a pleca în vacanța bine meritată!

Preluat de la: diez.md