RUBY.jpg

Ruby este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista a recunoscut public și și-a asumat mereu toate intervențiile estetice pe care și le-a făcut în ultimii ani. Ea are la activ două rinoplastii și implanturi mamare. Dar operația la sâni a ajuns să o regrete enorm! 

Ruby a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat din cauza silicoanelor. Ea a precizat că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu s-ar mai fi operat la sâni.

Citește și: Cum se simte Adelina Pestrițu după ce și-a micșorat bustul: „Recuperarea decurge foarte bine”

Ani la rând, ea a fost măcinată de afecțiunile cauzate de implantul mamar. Interpreta a mărturisit că nu a ținut cont de recomandările medicului, așa că s-a ales cu probleme serioase după această intervenție.

„Mai am momente de rătăcire și apoi îmi amintesc că nu este necesar și că, dacă vreau să îmbunătățesc ceva, pot face asta cu succes prin sport. De aceea m-am și apucat. Operația de rinoplastie m-a făcut să mă accept pe mine, să mă iubesc mai mult și a fost o alegere bună, pe când faptul că am apelat la implanturile mamare mi-a dat un pic de furcă. M-am chinuit niște ani, am ascuns asta de toată lumea. Da, dacă aș putea da asta înapoi, aș face-o într-o secundă. M-am confruntat cu probleme și pentru că nu am ținut neapărat cont de recomandările medicului. A doua zi după operație am fost, la -16 grade, în piața din Iași, la concert. Au fost și greșelile mele în mare parte, dar nu era cazul nici să fac operația.

S-au prelungit problemele pe termen lung, pentru că aveam un implant care s-a răsucit și arăta destul de ciudat. M-am obișnuit cu asta, pentru că au fost vreo 7 ani în care am ținut ascunsă treaba asta. Mi-a fost teamă să mai fac ceva, nu am vrut să mai creez o problemă. După șapte ani, la recomandarea unei prietene, care mi-a arătat sânii ei și mi s-au părut cei mai frumoși sâni pe care i-am văzut în viața mea, am întâlnit-o pe doamna doctor. Am reușit să prind încredere că pot rezolva problema aceasta, am văzut și alte cazuri, mai nefericite decât al meu, și am zis că nu e așa grav, precum era în capul meu. Acum sunt bine, sunt bucuroasă, nu mai am probleme”, a spus artista pentru VIVA! 

Sursa foto: instagram Ruby

Preluat de la: csid.ro