pixel.png

Rita Wilson, soţia actorului Tom Hanks, a fost diagnosticată în urmă cu o lună cu COVID-19. Actriţa în vârstă de 63 de ani a povestit în emisiunea ”This Morning” de la CBS despre experienţa prin care ea şi soţul ei au trecut în Australia, dar şi despre efectele secundare ale clorochinei. Rita Wilson şi Tom Hanks au fost primele vedete testate pozitiv cu noul coronavirus, actriţa menţionând că este posibil ca anticorpii loc să fie de ajutor în dezvoltarea unui vaccin.

Actorul Tom Hanks, în vârstă de 63 de ani şi soţia lui au fost diagnosticaţi la începutul lunii martie cu coronavirs, după ce au fost testaţi pozitiv în Australia. Vestea a venit în urma unei postări publicate pe contul de Instagram. După ce au fost trataţi, cei doi au mai petrecut 14 zile într-o casă închiriată în Australia, iar mai apoi s-au întors în locuinţa din Los Angeles.

Rita Wilson a fost invitata emisiunii ”This Morning”, unde a vorbit despre simptomele pe care le-a avut şi tratamentul administrat. Actriţa a povestit că primele simptome au fost „oboseală, dureri, disconfort, nu voiam să fiu atinsă“ şi, până în a noua zi, temperatura corpului ajunsese la 39 de grade Celsius, avea frisoane şi îşi pierduse unele simţuri – mirosul şi gustul, notează Adevărul potrivit The Hollywood Reporter. Unul dintre medicamentele administrate a fost clorochina însă, actriţa mărturiseşte că nu este sigură dacă aceasta a funcţionat sau era timpul să îi scadă febra. De asemenea, soţia actorului Tom Hanks povesteşte că în urma administrăii medicamentului s-a confruntat cu reacţii adverse- greaţă, ameţeală şi slăbirea muşchilor.

<!–

Formul de quiz

–>

„Îmi amintesc că eram foarte ameţită, nu puteam să merg, muşchii îmi erau foarte slăbiţi. Trebuie să fim foarte cu băgare de seamă legat de acest medicament. Nu ştim dacă este sigur în acest caz“, a adăugat ea.

Situaţia nu a fost aceeaşi şi în cazul soţului ei, deoarece Tom Hanks s-a confruntat cu simptome mai uşoare.

„Nu a avut febră mare, ca în cazul meu, nu şi-a pierdut simţul mirosului sau al gustului“, a completat actriţa.

Cei doi soţi au donat sânge pentru un studiu şi aşteaptă să li se comunice dacă anticorpii lor pot fi de ajutor în dezvoltarea unui vaccin, dar şi dacă pot dona plasmă pentru a-i ajuta pe alţii.

Preluat de la: csid.ro