pixel.png

Până să ne găsim dieta sau planul alimentar care să ni se potrivească suntem tentaţi să tot încercăm deferite stiluri alimentare până îl descoperim pe cel care funcţionează organismului nostru. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu planul alimentar al cântăreţei Rita Ora care, a ajuns să consume aceleaşi alimente la micul dejun.

“Mereu mănânc albuş de ou cu somon în fiecare dimineaţă fără să mă abat de la asta. Nu mănânc altceva. Pentru o sursă bogată de proteine, dacă îmi fac omletă, folosesc doar albuşul”, a povestit artista pentru revista People.

Întrebată în privinţa alimentelor pe care le consumă de zi cu zi, artista în vârstă de 29 de ani a mărturisit că ”nu mănânc deloc pâine, îmi place carnea de pui, legumele şi beau foarte multe sucuri şi apă”.

<!–

Formul de quiz

–>

Pentru că nu se pricepe chiar atât de bine la gătit, Rita Ora preferă să pregătească mâncăruri simple şi rapide. De exemplu, artista, cnoscută şi pentru rolul ei din seria Fifty Shades of Grey, a menţionat că se pricepe foarte bine să găteadcă piept de pui cu conopidă, care înlocuieşte orezul pentru că nu îşi doreşte să consume carbohidraţi.

Atunci când mai face excepţii în privinţa carbohidraţilor, cântăreaţa consumă jumătate de sandwich, dar cu singură felie de pâine, care nu doar că îi satisface pofta de mâncare, dar îi şi oferă un vibe Italian. Bineînţeles, ca oricare alte reguli, chiar şi cele de dietă mai pof fi încălcate, iar artista îşi mai face din când în când poftele, dar cu măsură.

”În general, îmi fac poftele doar o dată pe săptămână, dar fără s-o iau razna. Totul trebuie să fie cu moderaţie!”, a povestit Rita Ora.

Rita Sahatçiu Ora s-a născut pe 26 noiembrie 1990, în Pristina, RSF Iugoslavia, într-o familie de albanezi kosovari, care s-a mutat în Londra, Marea Britanie când Rita avea un an. Ora a crescut în Portobello Road, West London şi a absolvit Şcoala de Teatru Sylvia Young iar apoi St Charles Catholic Sixth Form College. Ea a început să cânte de la o vârstă fragedă.

Preluat de la: csid.ro