kill_bill_2_011-e1511674013157.jpg
Actriţa Uma Thurman a scris, joi seară, un mesaj pe contul ei de Intagram în care urează tuturor o Zi a Recunoştinţei fericită, mai puţin lui Harvey Weinstein şi „conspiratorilor” lui, despre care a spus că nu merită nici măcar un glonţ.

Într-un interviu recent, actrița Uma Thurman a promis că va vorbi despre hărțuirea sexuală de la Hollywood când se va simți pregătită.

De Ziua Recunoștinței, într-o postare pe Instagram aceasta a făcut o referință la Harvey Weinstein.

În postarea însoțită de o imagine din filmul Kill Bill, Uma Thurman declară că are „câteva motive” personale pentru a fi revoltată, făcând referință la mișcarea #metoo, scrie nytimes.com.
Imaginea publicată este o captură din scena în care Beatrix Kiddo (eroina interpretată de Uma Thurman) jură că va începe să se răzbune.

Deși nu a oferit detalii din propria experiență, mesajul este adresat lui Harvey Weinstein și aliaților acestuia.

Pe 5 octombrie, The New York Times a publicat un raport de investigație ce relatează în detalii acuzațiile de hărțuire sexuală aduse lui Harvey Weinstein de-a lungul a câtorva decenii. În zilele care au urmat, mai multe femei au început să vorbească deschis despre propria experiență de hărțuire sexuală din partea lui Weinstein și a altor oameni influenți din întreaga industrie.

Harvey Weinstein, prin intermediul unui avocat, a negat toate acuzațiile.

Uma Thurman a păstrat mai mult timp tăcerea, privind reacția sa în timpul unui interviu pentru Access Hollywood, în care i sa cerut să comenteze mișcarea #metoo.
„Cred că este lăudabil”, a spus Uma Thurman la acea vreme. „Pentru că am învățat – nu sunt un copil – am învățat că atunci când vorbesc în clipe de furie, de regulă, regret modul în care m-am exprimat. Așa că voi aștepta momentul când mă voi simți mai puțin furioasă. Și când voi fi gata, voi spune ce am de spus.”

Actriţa a colaborat cu Harvey Weinstein, acuzat de hărţuire sexuală şi de viol de peste 90 de femei, la mai multe filme, inclusiv cele din franciza „Kill Bill” şi „Pulp Fiction”

Preluat de la: diez.md