carti_dulciuri_si_flori_30_1_2017_19_7_57_692-e1485796127334.jpg
Surprizele sunt momente unice pe care noi le dăruim părinților, prietenilor sau persoanei iubite. O amintire frumoasă este și atunci când primești în dar o floare. Deoarece suntem în prag de frumoasele sărbători Sf. Valentin și Dragobete, noi am decis să facem lista site-urilor/companiilor care oferă servicii de livrare a florilor în Chișinău și nu doar.

#1. Livrareflori.md – companie care livrează flori în Chișinău, în toată republica, dar și în alte țări. Livrarea se efectuează doar după achitarea comenzii. Termenul de livrare depinde de buchetul pe care îl solicitați, dar și de regiunea în care doriți să se efectueze livrarea.

***

#2. Foryou.md – aici găsim o florărie online cu livrare în toată țara. Echipa se descrie ca una tânără și ambițioasă, care activează din 2009. Comanda poate fi efectuată telefonic sau prin magazinul online. Prețurile sunt de la 50 de lei în sus, iar pe lângă flori găsim vin, ciocolată și jucării.

***

#3. Livraredeflori.md – este un magazin online unde se pot face comenzi de flori, torturi și alte cadouri cu posibilitatea achitării online sau cash la oficiul florăriei. Comenzile de pe site sunt preluate 24 de ore din 24. Livraredeflori.md livreaza comenzile într-un interval de maxim 24 de ore de la data plății în orice oraș din R. Moldova și minim trei ore în Chisinau și zonele limitrofe sau la o dată mai îndepărtată specificată de client.

***

#4. Cadourionline.md – un alt magazin unde poți găsi flori și buchete la comandă, plus alte cadouri ca jucăriile de pluș, ceasuri cicolate, vin, coș cu fructe etc. Livrarea se face în Chișinău și Moldova. O chestie tare faină a acestui magazin este că, dacă mărfurile sunt de o calitate proastă sau marfa a fost stricată în timpul livrării, clientul are dreptul să solicite returnarea banilor achitați.

***

#5. Florart.md – un sistem de livrare comod şi rapid pe teritoriul municipiului Chişinău şi a Republicii Moldova. Florile, buchetele, aranjamentele florale, precum şi alte tipuri de decoraţii artistice pot fi selectate pe site, dar și create individual, la comandă, în conformitate cu necesităţile şi dorințele Dvs. Livrarea buchetului comandat se face la adresa specificată, în toate localităţile din ţară care apar disponibile în lista de orașe de pe site. Livrarea se face la cerință și dacă comanda depășește 160 de lei, și Expres, mai rapid. Totodată, dețin și serviciul de livrare anonimă. În plus, comenzile pot fi preluate de sine stătător. Prețurile pentru o floare încep de la 25/30 de lei.

***

#6. Moldflowers.md – o florărie care creează buchete elegante și proaspete, compoziții, jucării originale compuse din flori ș.a. Produsele pot fi procurate în magazinul fizic situat în centrul Chișinăului sau prin comandă pe site. Livrarea în Chișinău și suburbie se realizează în termen de trei-patru ore de la plasarea comenzii. În restul raioanelor Moldovei, livrarea se face în decurs de 24 de ore după plasarea comenzii și efectuarea plății. Florăria garantează rambursarea mijloacelor bănești plătite la cerere în trei zile bancare în caz de anulare a comenzii. În cazul neîndeplinirii la timp a comenzii plătite din vina MoldFlowers se garantează returnarea mijloacelor, integral. Prețurile încep de la 20 de lei pe floare.

***

#7. Flowerscity.md – o florărie care se remarcă prin numeroasele modalități de plată – card de credit/debit/Paypal, prin curier, prin transfer bancar, la livrare și la oficiu. Aici puteți comanda buchete sau compoziții, care sunt livrate în Chișinău și în toată țara contra extra cost. Livrarea în or. Chișinău este gratuită pentru comenzile ce depășesc suma de 300 de lei. În cazul comenzilor mai mici, se va percepe o extra taxă de 50 de lei. În țară costul livrării depinde de localitate. Prețurile la flori încep de la 20 de lei.

***

#8. Flowersmoldova.com – o florărie online unde găsești o gamă mare de buchete, flori de cameră, dulciuri, coșuri cu fructe. Livrarea în Chișinău este gratuită dacă comanda depășește 350 de lei, în caz contrar, prețul livrării este de la 59 de lei în sus. În restul orașelor din țară costul livrării începe de la 125 de lei, dacă comanda este de 350 de lei sau mai mult. Plata poate fi efectuată prin PayPal, cu cardul, prin terminale de plată, transfer de bani, Webmoney și Yandex Money.

***

#9. Florionline.md – un alt magazin online cu livrare de flori. În Chișinău livrarea este gratuită dacă comanda depășește 30 de dolari, în caz contrar, costul livrării este de 5 dolari. Prețul la livrare în alte localități din țară diferă și trebuie discutat cu compania. Modalitățile de plată sunt: cu cardul Visa / Mastercard, transfer bănesc, WebMoney sau în numerar prin curier doar în Chișinău. Prețurile la flori încep de la 2 dolari pentru un fir.

***

#10. Floricusurprize.md – o florărie unde găsim buchete, flori în ghivechi, flori, jucării de pluș, accesorii, torturi și diverse oferte speciale. Aici sunt doar două metode de plată – la curier în cash sau prin transfer bancar pentru clienții din afara țării. Livrarea se face zilnic, pe tot teritoriul țării. Livrarea are loc într-un mod elegant, curierul fiind îmbrăcat în cămașă, sacou, papion și mănuși albe. Prețul unei flori începe de la 25 de lei.

***

#11. Livrare-flori.md – este o florărie online care oferă servicii de livrare a buchetelor și aranjamentelor florale în toate localitățile din țară. În asortiment se găsește o bogată selecție de flori la bucată, plante exotice și locale de cele mai variate categorii și nuanțe. Prețul florilor la bucată începe de la 25 de lei.

***

#12. Surprizeflori.md – pe site găsiți o gamă largă de flori, compoziții florale, plus jucării de pluș, accesorii, dulciuri și vin. Pentru orice comandă, plata se efectuează prin intermediul curierului. Costul unei livrări în raza orașului Chișinău este de 50 de lei, iar în afara Capitalei este de 6,50 lei/Km. Compania de asemenea mai oferă și foto cu destinatarul, mesaj că livrarea a fost efectuată, plus, contra sumei de 300 de lei, un video cu reacția destinatarului în momentul primirii surprizei.

După o mică analiză a costurilor pe site-uri vă anunțăm că prețul unei singure flori începe de la 20 de lei, costul unui buchet este de peste o sută de lei și ajunge la câteva mii de lei. Astfel, pentru o surpriză florală trebuie să scoateți din buzunar câteva sute de lei, dar reacția celor dragi și clipele minunate merită.

P.S. Adresa redacției #diez este Chișinău, str. 31 august 1989, nr. 98 (Uniunea Scriitorilor), et. 4, of. 410.

Preluat de la: Diez.md