creative-designer-photographer-workspace-picjumbo-com.jpg
Pe internet observăm tot mai multe site-uri care ne pot îmbunătăți calitatea vieții. De la îmbunătățirea sănătății, la studierea unei limbi sau cum să-ți salvezi timpul, pentru tot sunt soluții online. Iată, că pentru a vă economisi timpul dvs. noi vă prezentăm 10 site-uri care cu siguranță vă vor ajuta să aveți o viață mai bună.

#1. MyFitnessPal – este un asistent personal gratuit care vă ajuta să fiți în cea mai bună formă posibilă. Calculeaza cantitatea de calorii, vă oferă sfaturi, și vă oferă o analiză în profunzime despre performanța dumneavoastră de sănătate. Site-ul poate fi sincronizat cu aplicațiile pentru telefon, disponibile pe iOS și Android.

#2. Calm – este site-ul care te ajută să obii minte liniștită prin meditație. Aplicația include exerciții de respirație, și povești de dormit pentru a vă ajuta să vă mențineți mintea în cea mai bună formă.

#3. Evernote – aici vă puteți organiza gândurile și proiectele dvs.. Evernote păstrează totul organizat într-un singur loc. Puteți lua notițe, salva articole, și partajați-le cu cine doriți.

#4. CreativeLIVE – aici veți găsi cursuri gratuite de la cei mai buni profesori din lume pe teme variate precum: fotografie, afaceri și bani, design, și multe altele.

#5. Investopedia – este site-ul care te ajută să înțelegi mai bine finanțele. Investopedia este comunitate unde veți învăța tot ce trebuie să știți despre finanțe. Ele au instrumente gratuite (care vă permit să investiți 100.000 $ prin sumulare), dicționar, articole, tutoriale și multe altele.

#6. Freedom – aplicația care vă elimină ceea ce vă distrage. Mai exact, ea oferă libertatea de internet, căci ea are blocuri de distragere de pe web (literalmente), prin care vă împiedică să fii on-line pentru o perioadă de timp.

#7. Memrise – este un instrument pentru a memora lucruri noi. Memrise vă ajută să memorizați cuvinte noi, în cel mai simplu mod posibil. Este perfect pentru oricine pentru învățarea unei limbi străine, pentru a te pregăti de un examen, și multe altele.

#8. Momentum – este o extensie gratuită pentru browser care afișează fotografii frumoase de fiecare dată când deschideți o filă nouă. Ceea ce vezi de multe ori poate afecta modul în care gândești și simți, iar extensia dată îți poate oferi inspirația dorită și îți poate îmbunătăi starea spiritului.

#9. X.ai – este un asistent personal pentru programare. X.ai îți pune la dispoziție pe Amy, un asistent personal gratuit numit, care vă va ajuta să coordonați toate programările dvs. în funcție de preferințe prin e-mail. Tot ce trebuie să faci este o pui în cc, și voila!

#10. Appear.in – vă ajută să creați camere virtuale pentru întâlniri de grup. Astfel, el vă oferă posibilitatea să comunicați cu mai multe persoane în același timp în format video la o calitate înaltă. Este rapid, eficient și ușor.

Preluat de la: Diez.md