https___cdn.cnn_.com_cnnnext_dam_assets_200204103016-underscored-best-mens-cologne-lead.jpg
Suntem în perioada în care marketingul setează convențiile, iar produsele pe care le achiziționăm ne dizolvă în mulțimea gri. Cu siguranță, nu o singură dată ne-am aflat în situația în care am dorit să achiziționăm un parfum care să ne caracterizeze, dar când a venit vorba de opțiuni, ne-am limitat cel mai adesea la etichetele dictate de mulțime. Dior Sauvage? Bleu de Chanel? Paco Rabanne One Million?

În articolul dat, îți oferim o serie de recomandări care te vor ajuta să nu fii „certat” de către criticii parfumieri că proiectezi arome asemănătoare unui gel de duș sau exagerat de dulci.

Bleu Noir, Narciso Rodriguez

Lemnos, balansat de căldura chihlimbarului. Are o textură bogată și adâncă. Elegant, modern, misterios și niciodată plictisitor. Are un ambient de cremă de ras din barbershop-urile old school. Toată linia pentru bărbați de la Narciso Rodriguez merită atenția.

<!–

–> <!–

–>

Encre Noir, Lalique

Exact tipul de parfum care nu se bazează pe marketing. Este parfumul pe care plătiți 30 de euro, dar obțineți valoare triplă. Te teleportează într-o plimbare prin pădure, după o ploaie liniștită de vară. Lemn umed, tonuri pământii, cerneală. Parfumera Nathalie Lorson a creat un adevărat elixir îmbuteliat. Dacă ești tipul de bărbat care este ca o carte închisă, vorbești când ai ceva de spus și crezi că ai o prezență impunătoare, la sigur ar trebui să îi dai o șansă.

The Red, Trussardi Uomo

Coniac, piele și trabuc combinat cu aromă de vișină. Parfum cald, opulent, bogat și care le place și femeilor.

L’homme, Prada

Probabil cel mai bun parfum versatil din clasa lux la momentul actual. Pentru bărbații care preferă o aromă non-intruzivă. Acest parfum creează o alură de curățenie, îngrijire, prospețime și acuratețe. Parfumul perfect pentru cei care merg la oficiu zi de zi.

J’ose, Eisenberg

Pentru iubitorii de arome dulci. Cafea, iasomie, vanilie și mosc. Aristocratic, sofisticat și frumos.

Homme Parfum, Dior

Mai țineți minte cum mirosea pudra mamei? Așa motive proiectează acest parfum, doar că într-o variantă masculină autentică și opulentă. Un James Bond modern, probabil, ar descrie cel mai bine caracterul acestui parfum.

Blue Mediterraneo, Acqua di Parma

Întreaga linie Blue Mediterraneo de la casa italiană de parfumerie este una reușită și de calitate. Linia își propune să replice ambianța din mai multe puncte de atracție din bazinul Mării Mediterane. Dacă vrei ceva pentru sezonul cald, care să te teleporteze pe malul mării, știi unde să te uiți.

Eau Citron Noir, Hermes

Pentru iubitorii de citrice. Un parfum citric foarte reușit (ceea ce este rar cu parfumurile citrice). Proaspăt, energizant și ușor. Ceea ce trebuie în sezonul estival.

Dunhill Icon

Un parfum clasic, complex, sofisticat. Guma cu aromă de struguri? Da, se aseamănă la deschidere. Un parfum care se manifestă diferit de-a lungul zilei, dar care la sigur nu dezamăgește.

Preluat de la: diez.md