pixel.png

Malgorzata Kulczyk, în vârstă de 34 de ani, a atras atenţia internauţilor datorită părului lung ce pare desprins dintr-un basm. Cu o podoabă capilară lungă de 1.57 de centimetri, fata a fost numită de mulţi Rapunzel în viaţa reală.

Malgorzata Kulczyk, originară din Polonia, care acum locuieşte în Marea Britanie, a spus că este pasionată de împletirea părului încă de când avea 7 ani.

Fata este blondă natural, însă aplică un serum făcut acasă, un amestec din uleiuri, cu o oră înainte de a-l spăla, pentru a-i da o nuanţă roşcată. Momentan, ea spune că nu s-a mai tuns de cinci ani.

„Bărbaţilor nu le vine să creadă că este real. Ei spun că este frumos, impresionant şi feminin. Unii chiar se îndrăgostesc de mine datorită părului”, a spus Malgorzata, potrivit Daily Mail.

<!– Meghan Markle este malefică! Prinţul Harry ştie oare despre figurile de la Hollywood?–> CITESTE PE EVZ.RO: Meghan Markle este malefică! Prinţul Harry ştie…
<!– Se dau SUPER mulți bani pe lângă salariu. Cine va primi spor de 25%. S-a dat lege în Parlament–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Se dau SUPER mulți bani pe lângă salariu. Cine…

Nu toată lumea îi apreciează însă podoaba capilară. „Oamenii sunt şi geloşi. A fost o situaţie în care o colegă îmi tot spunea că părul meu e prea lung şi că ar trebui să-l tund. După o perioadă, şi-a schimbat părerea complet şi a început chiar să-şi lase şi ea părul lung”.

Malgorzata Kulczyk recunoaşte că nu e uşor de întreţinut un astfel de păr. Ea îl spală de trei ori pe săptămână şi foloseşte ulei de cocos pentru a-l păstra mătăsos.
 

Galerie foto

vezi galeria 8 foto

Preluat de la: csid.ro