518-justitie-e1508251558167-1920x1020-c-default.jpg
În cadrul Campaniei Naționale pentru o Justiție Sănătoasă, Asociația Presei Independente (API) și portalul de știri Diez.md vă propun trei quiz-uri de testare a cunoștințelor în domeniul drepturilor omului.

Testele au nivele diferite de complexitate: ușor, mediu, dificil și le oferă posibilitatea tuturor doritorilor să-și verifice cunoștințe în domeniul drepturilor omului și să obțină cunoștințe noi ca să se protejeze de abuzuri și ilegalități.

Atenție! Asociația Presei Independente (API) va premia câte trei persoane la fiecare categorie (în total, 9 persoane) care vor răspunde corect la întrebările testelor până la 1 august 2020. Premiile vor consta din tricouri, căni și umbrele, în funcție de complexitatea testului. Câștigătorii vor fi selectați prin tragerea la sorți care va fi realizată cu ajutorul generatorului online de rezultate RANDOM (dacă generatorul online va selecta aceeași persoană de mai multe ori, ea va fi premiată o singură dată). Puteți deveni câștigător al concursului chiar dacă răspundeți la un singur test, dacă veți avea noroc la tragerea la sorți, iar șansele vor crește dacă răspundeți corect la toate trei teste.

Pentru a participa la tragerea la sorți, este obligatoriu să faceți o captură de ecran la rezultatul obținut și să o adăugați în comentariile acestei știri/comentariile de pe Facebook. Nu uitați să menționați și dificultatea quiz-ului pe care l-ați rezolvat.

Quiz, nivel ușor

Quiz, nivel mediu

Quiz, nivel dificil

Preluat de la: diez.md