gradina-botanica-2020-58.jpg
În premieră, la Chișinău au fost lansate Questuri pietonale. Prin urmare, dacă te plictisești acasă, poți să descoperi sectorul în care trăiești toată viața din altă perspectivă. Questurile sunt disponibile chiar în telefon.

Puteți merge singuri sau cu o companie, durata plimbării este de 56 de minute, timp în care veți parcurge patru kilometri de-a lungul sectorului Botanica, unul dintre cele mai vechi și mai confortabile cartiere ale Chișinăului.

Quest este un joc în aer liber. Ideea jocului este simplă – vă deplasați pe traseu, rezolvați diferite sarcini, căutați ceva, rezolvați puzzle-uri. În timpul jocului veți căuta răspunsuri, fapte, cunoștințe, secrete, impresii, emoții care vă vor permite să priviți orașul din partea pe care majoritatea oamenilor pur și simplu nu o observă niciodată. City Questul este un joc care îți va cere ingeniozitatea, erudiția, ingeniozitatea, inteligența, creativitatea și gândirea în afara cutiei.

Încă un plus al jocului este că puteți face pauze în orice moment.

Jocul începe cu o prefață:

„Încă din copilărie, Petru iubește foarte mult animalele… Unul dintre locurile preferate ale băiatului este grădina zoologică locală…
Totul a fost bine până într-un moment ciudat, când Petru și-a sugerat sie-și într-un mod neașteptat că animalele să fie eliberate, pentru că acestea sunt triste pentru că se află în grădina zoologică… Dar ce s-a întâmplat în continuare, veți afla când începeți să jucați această misiune.”

Puteți citi mai multe despre acest quest în rusă și română.

Pentru a începe misiunea:

# Instalați aplicația Surprize Me pe telefon;
# Deschide aplicația și descarcă misiunea;
# Vino la punctul de plecare al căutării;
# Obține prima întrebare, introdu răspunsul în aplicație și primește următoarea sarcină;
# După trecerea ultimului test, căutarea este considerată finalizată.

Prețul questului este de 6 euro. 

De asemenea, găsiți și un quest în sectorul Râșcani al Capitalei.

Detalii pot fi găsite la telefon: 079168934 sau pe pagina de Facebook a questului.

Preluat de la: diez.md