quentin_tarantino_-_getty_-_h_2017.jpg
Proiectul, al cărui titlu este încă necunoscut, a fost scris de Quentin Tarantino, care îi va fi și regizor. Tarantino începe încet să-și pună la cale filmul și să discute cu actorii care vor juca în ceea ce promite că va fi o acțiune unică asupra crimelor familiei Manson.

Secta „Familia Manson” este numele prin care a fost cunoscut grupul format de Charles Manson și adepții săi în California 1960. În august 1969, membrii grupului, ca urmare a ordinelor de la Manson, au comis o serie de crime în Los Angeles, cea mai cunoscută dintre ele este omorul actriței Sharon Tate. Chiar și după arestarea liderului lor, grupul a continuat să fie dat la știri pentru furt și atacuri comise, până în anii 1970.

Filmul lui Tarantino îi va implica și pe Harvey și Bob Weinstein, care au produs executiv filmele anterioare ale lui Tarantino, spune Hollywood Reporter.

Potrivit sursei, Tarantino pune ultimele tușe scenariului și este posibil ca Brad Pitt, care a lucrat cu regizorul la filmul „Inglourious Basterds” și Jennifer Lawrence, au fost invitați să joace rolurile principale. Conform planului, filmările vor începe în 2018, posibil în vară.

Detaliile scenariilor sunt încă puțin cunoscute, dar se știe că una dintre povești se axează pe Sharon Tate, actrița și soția regizorului Roman Polanski, care a fost ucisă de Manson și de urmașii săi în 1969.

Manson a ordonat unui grup de adepți să atace locuitorii unei case din Los Angeles, în canionul Benedict Canyon. De-a lungul mai multor ore, în noaptea de 8 august, cei patru urmași, folosind arme și cuțite, au ucis-o cu brutalitate pe Tate, care era însărcinată de opt luni.

În 1971, Manson și anumiți membri ai echipajului său au fost condamnați la închisoare pe viață pentru aceste și alte câteva crime comise în acea vară.

Dacă proiectul Manson-Tate devine următorul film al lui Tarantino, el devine unic și prin faptul că va fi primul său film bazat pe evenimente reale al regizorului. Însă chiar și cu acest film, Tarantino își continuă cariera în genul preferat: criminalitatea.

De asemenea, Tarantino este bine cunoscut pentru rolurile puternice și memorabile pentru femei, de la personajul titular în Jackie Brown până la Mireasa din Kill Bill, toate au lăsat o aprentă de femei puternice în cinematografie. Urmează să vedem ce ne aduce acest film. Tate ar putea fi următorul erou care se va alătura acestei liste.

Orice implicare a actorilor este la început, iar una dintre surse a spus că Lawrence nu ia în considerare rolul Tate. O altă ne comunică despre actrița australiană Margot Robbie, care ar putea fi aleasă pentru acest rol. Zvonurile spun și că Sammuel Jackson ar putea face parte din actori.

Mai multe detalii despre actori, denumirea filmului și istoriile pe care le va povesti, vor fi publicate mai tarziu, în preajma începutului filmărilor.

Preluat de la: diez.md