PROMO-FLYONE_Press-RO.jpg
FLYONE dă start unei oferte speciale pentru toate zborurile. Doar în perioada 12-19 octombrie 2022 ai cele mai bune prețuri la biletele din/spre Chișinău.

Bucură-te de culorile toamnei sau de o aventură frumoasă pe timp de iarnă ori de o vacanță cu soare în plină primăvară, cu un bilet care începe de la 48 de EURO.

Un moment oportun este să vizităm familia, să-i revedem pe cei dragi, să depănăm amintiri și să vizităm locuri pitorești, pentru că acastă ofertă este disponibilă în perioada de călătorie noiembrie 2022-martie 2023.

Profită acum! La doar 48 de EURO ai bilete spre/din:
# Istanbul;
# Parma;
# Verona;
# Tel Aviv;
# Londra (Luton);
# Frankfurt;
# Dusseldorf;
# Bruxelles.

O adevărată escapadă trebuie trăită la intensitate maximă, dar cu cheltuieli minime. Din/spre Amsterdam biletele sunt la doar 53 de EURO, din/spre Dublin – la doar 69 de EURO, din/spre Paris – la doar 68 de EURO și din/spre Nisa – la doar 78 de EURO.

Promoția este în limita locurilor disponibile, grăbește-te ca să ai cele mai mici prețuri pentru zborurile viitoare.

Accesează pagina www.flyone.eu sau aplicația mobilă, cumpără și economisește inteligent!

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și, fiind o companie tânără, a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței aviatice din Republica Moldova. Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cele mai punctuale companii” conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

Amintim că FLYONE operează zboruri către 20 destinații, 15 curse regulate și cinci curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat, Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Tbilisi, Lyon, Milano, Ekaterinburg, Vnukovo, Domodedovo, Sankt Petersburg, Soci, Istanbul, Paris.

Preluat de la: diez.md