dfd.jpg
Proiectul Draw for Dogs a revenit cu o nouă ediție! Astfel, poți face o donație pentru adăposturile de animale din Republica Moldova, iar în schimb vei primi un portret creat de artiștii care se implică voluntar în acest proiect.

„A venit perioada în care trebuie să fim mai buni. Dar pe noi nu acest stereotip ne-a pus pe treabă, ci mai degrabă frigul care vine tot mai supărat peste adăposturile de animale din Moldova”, menționează autorii proiectului.

Suma adunată în perioada 10-24 decembrie va fi transferată către nouă adăposturi de animale din Moldova. Anul trecut, datorită proiectului, s-a strâns suma de 37 808 lei care a fost donată animalelor fără stăpân.

Ce trebuie să faci?

Dacă ești iubitor de animale și vrei să asiguri cu mâncare si medicamente un cățeluș fără casă, donează orice sumă pe această pagină de fundraising și expediază o fotografie pentru portret la e-mailul [email protected]

Iar dacă ești ilustrator/ilustratoare și vrei să ajuți organizatorii, lasă-le un mesaj pe aceeași adresă,

„Te rugăm să fii înțelegător/înțelegătoare că în cadrul campaniei primim foarte multe donații și fotografii. Nu putem garanta o dată anumită când portretul va fi gata. Suntem o mână de artiști care mai avem și job, și viață personală, și creăm aceste portrete absolut pe gratis. Aceste portrete nu sunt o lucrare la comandă, sunt un gest de caritate, iar fiecare artist are propriul stil si ritm de lucru, de aceea, portretele pot să difere”, mai menționează autorii proiectului.

Dacă ești curios să vezi ce lucrări au creat artiștii în anii precedenți, te îndemnăm să vizitezi această pagină de Instagram.

Preluat de la: diez.md