1530953885512.jpg

Iubitorii de filme, natură și timp petrecut alături de prieteni sunt așteptați pe 14 și 15 iulie la Molovata, raionul Dubăsari, acolo unde vor avea ocazia să vizioneze cinci proiecții de excepție sub cerul înstelat de pe malul Nistrului.

Filmele sub cerul înstelat vor fi completate de muzică şi dansuri în jurul rugului, apoi o discotecă în aer liber. Atmosfera romantică este garantată şi de lansarea lampioanelor.

În cadrul festivalului vor fi organizate activităţi pentru copii şi tineri. Sunteți așteptați cu baloturi de paie drept scaune și alți participanți activi – țânțarii. Așa că luați cu voi pături pentru baloturi şi spray pentru țânțarii din Molovata!

Vă puteţi deplasa la eveniment cu transportul personal sau cu cel public de la Autogara Centrală din Chişinău la ora: 10:35, 11:30, 15:50.

Scopul acestei ediții „Noaptea Filmelor Sub Stele la Molovata” este de a contribui la consolidarea încrederii între ambele maluri ale Nistrului prin intermediul filmelor clasice ale anilor 30-80 şi de a promova frumusețea satului Molovata din Dubăsari, care se clasează, în ultimii 3 ani, în topul celor mai pitorești și atractive obiective turistice din Moldova. 

Festivalul „Noaptea Filmelor sub Stele la Molovata” este parte a proiectului „Case de cultură durabile – cheia încrederii între ambele maluri ale Nistrului” implementat de Centrul de Politici Culturale cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, oferit în cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” implementat de PNUD.

Accesul este gratuit. Pentru detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Preluat de la: zugo.md