annie-spratt-kr_88BakygA-unsplash.jpg
Primăria municipiului Chișinău informează că, în weekendul 13-14 august, în sectoarele capitalei se vor desfășura diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 202, va avea loc târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pe Calea Ieșilor 11/4, la intrarea în Parcul „Alunelul” avea loc Târgul produselor agroalimentare autohtone, organizat de Federația Producătorilor Autohtoni.

În sectorul Botanica, pe adresele: bd. Traian 22, șos. Muncești 170 și str. Butucului, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

De asemenea, în perioada 13-14 august, în parcul Sarmizegetusa, se va desfășura Târgul Micilor Antreprenori, cu produse agroalimentare și articole de artizanat.

În sectorul Centru, va fi organizat Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele: str. V. Alecsandri 8, colț cu str. Lacului, str. Ismail 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu 30.

De asemenea, pe str. Tiraspol, 5-9 (în preajma Gării) va avea loc Târgul de vechituri.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova 21, vizavi de str. M. Basarab 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole.

În același sector, până pe 14 august, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele: Calea Orheiului 109; str. A. Doga 35; str. Ceucari 8.

Pe bd. Moscova, 21 vizavi de str. M. Basarab nr. 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone, deschis până la data de 2 septembrie.

Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

Preluat de la: diez.md