Prinţul Harry şi Meghan Markle au avut un an extrem de complex. Acum că Ducii de Sussex se bucură de primul lor copil împreună, Archie, şi au creat o viziune complet nouă în privinţa dorinţelor şi aşteptărilor pe care le au de la viaţă, fanii cuplului se întreabă că urmează.

Cei doi s-au stabilit în Los Angeles în timpul pandemiei de coronavirus, până se vor putea întoarce la proiectele lor creative şi filantropice, iar pauza de la evenimentele publice îi pot face să se gândească la primul lor an ca părinţi. Prinţul Harry a spus în numeroase rânduri că îşi doreşte încă un copil, iar un apropiat al familiei regale spune că există posibilitatea ca Archie să aibă un frăţior sau o surioară de vârstă apropiată. În curând, micuţul Archie va împlini vârsta de un an, pe data de 6 mai. Deşi cuplu şi-a arătat dorinţa de a-i oferi celui mic o copilărie normală, în primul lui an de viaţă au încercat pe cât de mult posibil să-l ţină departe de ochii presei. Acum, fanii sunt tare curioşi când plănuiesc Meghan şi Harry să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Într-un interviu recent pentru Us Weekly, o sursă din interiorul casei regale a mărturisit că Meghan Markle speră la viitor. Pe lângă faptul că este interesată să scrie o nouă carte de bucate, să-şi relanseze blogul personal şi să lucreze cu Disney, sursa a dezvăluit şi că se gândeşte la al doilea copil. Deşi Prinţul Harry şi Meghan Markle se împart între locuinţele din Anglia şi Nordul Americii, în prezent cei doi au rămas în Los Angeles, unde s-au izolat pentru a nu intra în contact cu coronavirusul.

<!–

Formul de quiz

–>

Din păcate, tatăl Prinţului Harry, Prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost testat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a confruntat cu simptome uşoare. După ce s-a izolat alături de soţia lui în locuinţa din Scoţia, Prinţul de Wales a anunţat că se simte bine şi că îşi va duce la capăt întâlnirile şi responsabilităţile direct de acasă. Mai mult, fiul Reginei Elisabeta a II-a a transmis primul mesaj public de când a fost infectat.

 

Preluat de la: csid.ro