diez-share-facebook.png
După mai bine de un an de muncă și o investiție de aproape 2 milioane de dolari, noua reședință a lui Prince Harry și Meghan Markle, Ducele și Ducesa din Sussex, în Palatul Kensington, este în sfârșit gata.

În noiembrie anul trecut, renovările au început în Apartamentul 1, aripa Palatului Kensington, destinată noului cuplu. La începutul acestei săptămâni, schelele au fost coborâte de pe acoperiș. Cu 1,83 milioane de dolari investiți în mai multe îmbunătățiri, casa este gata în cele din urmă pentru ca Harry și Meghan să se mute.

Apartamentul găzduia anterior ducele de Gloucester, care l-a oferit și lui William și Kate când aceștia pentru prima dată s-au gândit să se mute. (A trăit acolo din 1972, se pare că ducele era cu adevărat în căutarea unei schimbări.) Cu 21 de camere, în casă este suficient spațiu pentru Harry și Meghan, precum și pentru Guy (un câine pe care Meghan l-a adus din Toronto) și pentru un cățeluș pe care cuplul l-a adoptat împreună.

De asemenea, Apartamentul 1 se învecinează cu Apartamentul 1A a lui William și Kate, acesta are 22 de camere și două bucătării. (Din punct de vedere istoric, potrivit Daily Mail, cele două unități erau odată un apartament , dar au fost împărțite în 1955, deoarece 21 de camere sunt suficiente pentru o familie.)

Până în prezent, Harry și Meghan trăiau în casa Nottingham Cottage din „bijou” (Daily Mail), vechea reședință a lui Harry de pe când era burlac, scrie wmagazine.com. 

Preluat de la: diez.md