profimedia-0614546623.jpg

Potrivit unui comentator regal, ducele de Sussex și-a focusat atenția pe găsirea unei proprietăți în Regatul Unit: „Ii lipsește unele aspecte din vechea sa viață la Londra”, a declarat duminică Tom Quinn pentru The Mirror.

Prințul Harry și sotia sa, Meghan Markle, și-au stabilit anterior reședința la Frogmore Cottage și aveau să rămână acolo de fiecare dată când vizitau Regatul Unit până când regele Charles i-a evacuat din reședința regală la începutul anului 2023.

Prințul Harry a scris în memoriile sale despre Frogmore: „Cândva, aceasta urma să fie casa mea pentru totdeauna. În schimb, s-a dovedit a fi doar o altă scurtă oprire”. În urma publicării memoriilor sale, soților Sussex li s-a spus să părăsească definitiv Grogmore Cottage, iar asta a însemnat că au rămas fără nicio reședință în Marea Britanie.

„Putem confirma că Ducelui și Ducesei de Sussex li s-a cerut să părăsească reședința lor de la Frogmore Cottage”, a transmis un apropiat al soților Sussex.

A nu avea un loc pe care să-l numească acasă în Regatul Unit a fost greu pentru Prințul Harry, care nu a reusit să-și convingă vechii prieteni să-l viziteze în Montecito.

„Îi este dor de vechiul etonian [colegiu] și prietenii săi din armată, mulți dintre ei nu i-au vizitat, deoarece nu se înțeleg cu Meghan”, a declarat expertul regal pentru publicație.

„Harry este hotărât să-și găsească propria locuință permanentă în Regatul Unit, motiv pentru care își continuă acțiunea în justiție pentru a-l determina pe contribuabilul britanic să-i plătească securitatea”, a încheiat expertul.

Citește și: Casa Regală Britanică, noi dezvăluiri neașteptate despre Kate Middleton. Ce se întâmplă cu tratamentul ei + când ar putea reveni în public

FOTO: ProfiMedia | SURSE: InStyle, The Mirror

Preluat de la: csid.ro