pixel.png

Prinţesa Maria Teresa de Borbon-Parma este primul membru al casei regale din Spania care se stinge din viaţă din cauza coronaviruslui. Verişoara Regelui Felipe al IV-lea, în vârstă de 86 de ani, cunoscută şi sub numele de ”Prinţesa Roşie”, a decedat, transmite familia.

”În această după-amiază, sora noastră Maria Teresa de Borbon Parma şi Borbon Busset, victimă a virusului COVID-19, a deceda în Paris la vârsta de 86 de ani”, anunţă fratele Prinţesei, Ducele de Aranjuez.

Moartea prinţesei vine după ce Regele Felipe, care a fost testat negativ de coronavirus în decursul acestei luni, a făcut o vizită la spitalul de urgenţă din Madrid.

<!–

Formul de quiz

–>

Tot în această săptămână, Casa Regală britanică a anunţat că Prinţul Charles, în vârstâ de 71 de ani, a fost diagnosticat cu coronavirus. Pentru a nu-şi neglija responsabilităţile, fiul Reginei Elisabeta a II-a va lucra de acasă, perioadă în care va sta izolat alături de soţia sa, Camilla, Ducesă de Cornwall, care nu a fost diagnosticată cu COVID-19.

De asemenea, Prinţul Albert de Monaco, în vârstă de 62 de ani, a fost testat pozitiv cu coronavirus.

”Am simptome similare gripei, dar se pare că este un caz mai uşor”, a menţionat Prinţul Albert pentru PEOPLE. ”Am febră, nu este chiar atât de rău. Tuşesc puţin şi mi-a curs nasul în primele zile. Acesta a fost primul semn”, a continuat acesta.

 

Preluat de la: csid.ro